Såld villa på Långbrodalsvägen 69 i Älvsjö Långbro
Älvsjö Långbro

Långbrodalsvägen 69

Rymlig familjevilla med härlig hörntomt

Såld

Rymlig familjevilla med härlig hörntomt

Varmt välkomna till Långbrodalsvägen 69! Här bor du på eftertraktad adress i Långbros trevliga villaområde med närhet till både skolor, förskolor, service och kommunikationer. Här bor du med en trevlig tomt som är lättskött och lekvänlig med plana ytor med fruktträd och en altan som nås från vardagsrummet. Altanen som vetter lugnt mot tomtens baksida blir en perfekt plats att anordna trevliga middagar på och i nära anslutning på tomten finns en trevlig grillplats.

I huset slås du av välplanerade våningsplan med ett stort vardagsrum, ett ljust kök, tre sovrum och ett renoverat badrum på entréplanet. Vid entrén välkomnas ni direkt av ett gott ljus och en planlösning som är trevligt planerad med ett stort vardagsrum som leder vidare till altanen och tomten. Köket är i god storlek och ger plats för matgrupp till hela familjen, vilket även ryms i vardagsrummet. Ta trappan upp från köket till övervåningen där du kan nyttja sovrum, kontor, balkong och husets andra badrum. Från hallen leder trappan dig ner till källarplanet med en rymlig tvättstuga, förråd, matkällarförråd, bastu och garage.

Här bor ni i ett mycket populärt villaområde med närhet till flertalet förskolor, skolor bl.a. Långbrodalsskolan, Johan Skyttesskolan och Kämpetorpsskolan. På promenadavstånd nås Älvsjö Centrum som är en knutpunkt med mycket goda kommunikationer genom flera pendeltågslinjer, samt mängder av busslinjer. Här finns även god service med matbutiker, apotek, gym mm. Området i Älvsjös villaområde erbjuder dessutom allt ifrån mysiga caféer som Fru Marias bak, till häftiga smakupplevelser vid tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aloë. På promenadavstånds nås Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan redan idag!

Visa mer
Slutpris

8 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.