Såld radhus på Blåoxgränd 14 i Älvsjö - Långbrodal
Älvsjö - Långbrodal

Blåoxgränd 14

Trevåningsradhus i trevligt gavelläge!

Såld

Trevåningsradhus i trevligt gavelläge!

Välkommen till detta trevliga radhus på Blåoxgränd 14! Här erbjuds ett trevåningsradhus i fantastisk gavelläge med stor veranda på baksidan och en stenlagd uteplats på framsidan av huset.

Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala och mycket ljusa ytor med lyxen till en stor veranda. Tack vare gavelläget ges möjlighet att nyttja tre härliga platser för sittgrupper. Den största mot bostadens baksida där den rymliga trätrallade altanen breder ut sig och möjliggör att duka upp med långbord, hängmatta och även en gräsmatta som rymmer odlingar, studsmatta eller vad som önskas kan. På gaveln av huset finns en mindre plats som lämpar sig perfekt till grillavdelning och en plats för loungemöbler. Till sist finns den stenlagda uteplatsen på framsidan av huset, även här där sittgrupp ryms.

I bostadens erbjuder entréplanet generösa ytor i såväl kök som vardagsrum. Här utmärker sig det välplanerade köket med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter bakom de släta vita köksluckorna, samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier, utgång till baksidans altan, samt den mysiga kaminen. På entréplanet finns ett stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare och hela våningsplanet har golvvärme.

Vidare på övervåningen finns bostadens tre sovrum, samt ett mindre allrum som lämpar sig perfekt för läshörna, allrum, alternativt kontorsdel. Här finns vidare två klädkammare, en som nås från hallen och en som nås från det större sovrummet och ett rymligt badrum med badkar. Längst upp, på vindsvåningen disponeras ytan med ett sovrum/arbetsrum med takfönster och stor garderob. I övrigt är våningsplanet öppet och ger plats för ett stort och härligt allrum som rymmer stor soffa och tv-möbel. Utrymmet ger mängder med möjlighet för aktivitet och socialt umgänge. Våningen kan omdisponeras efter önskemål där exempelvis ett ytterligare sovrum kan uppföras.

Här bor du i en omtyckt förening där de flesta bott sedan husen uppfördes! Områdesmässigt finns det många fördelar med Långbrodal - vid närliggande Långbro park finns populära Långbro Värdshus för helgbrunchen eller en middag, alternativt caféet Bakfickan som passar perfekt för en fika eller lunch. Fruängens centrum erbjuder gott om service, samt tunnelbanans röda linje. Här finns bl.a Erssons fisk & deli, apotek och systembolag. Även vid Älvsjö station, där pendeltåget trafikerar finns serviceutbud och caféer/restauranger. För motionärer finns Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Vid Långsjön som nås genom en kortare cykeltur, finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana.

Visa mer
Slutpris

9 925 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vardagsrum

Uteplats baksida

Kök

Badrum entréplan

Hall

Uteplats framsida

Hall/Allrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum övre plan

Allrum

Välkommen!

Övriga bilder

Planlösning

Planritning entréplan

Planritning övervåning

Planritning vindsvåning