Såld villa på Vagnvägen 15 i Älvsjö
Älvsjö

Vagnvägen 15

Såld

Friköpt hus i tre plan i charmigt och mysigt villaområde! Nu har ni chansen att förvärva denna villa med trevlig planlösning där entréplanet blir en social samlingsplats i form av ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck och mysig öppen spis som fungerar. Här finns även ett praktiskt kök med plats för matbord och stolar. Sovrummen finns samlade på det övre planet med ett extra sovrum i källaren. Här finns även ett renoverat och modernt badrum med duschvägg och vädringsfönster. I anslutning till det största sovrummet erbjuds husets balkong med förmiddagssol. På nedre plan i källaren finner ni gott om förvaringsplatser! Här finns även det extra sovrummet med egen utgång. I anslutning till sovrummet finns även ett ytterligare renoverat och modernt badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare.

Huset är omringat av en härlig och mysig trädgård med mycket blommor, äppelträd och rabarber. På tomten finns även ett praktiskt förråd, växthus för er som gillar att odla, samt en lekstuga för barnen att roa sig i. Utanför entrén hittar ni den trädäckade altanen med tak ovanför och med gott om plats för matbord och loungemöbler. Friliggande garage och grusad uppfart med plats för större bil.

Fastigheten är belägen på lugn gata i Älvsjös eftertraktade villaområde. Här bor ni nära till det mesta man kan önska sig som villaägare. Promenadavstånd till ett flertal förskolor och skolor (som exempelvis Kämpetorpsskola, Johan Skyttes skola och Långbrodalsskolan), men även nära till buss som tar er till anslutande T-bana (Fruängen eller Telefonplan) och pendeltåg (Älvsjö station). I närheten ligger matbutiken ICA nära på Svartlösavägen, samt Fruängens centrum på gångavstånd där även Coop och Hemköp finns. Utöver allt detta erbjuder området även mysiga Långbro Park, Långsjöns trevliga badplats med restaurang och uteservering. En annan omtyckt restaurang är Herrängens Gård med goda luncher och uteaktiviteter. Inte allt för långt ifrån bostaden ligger dessutom Älvsjöskogens naturreservat med belysta motionsspår. För er som gillar mat och restaurangupplevelser finner ni den omtalade Michelinstjärnkrogen Aloë och Rinos Bodega samt Långbro Parks värdshus. Vill ni ha något enklare i matväg finns det populära Fru Marias Bak och Långbro Pizzeria på Fru Marias torg som ligger i närheten.

Hjärtligt välkomna! Kontakta mig gärna för mer information.

Visa mer
Slutpris

8 200 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.