Såld villa på Johan Skyttes väg 303 i Älvsjö Långbro
Älvsjö Långbro

Johan Skyttes väg 303

Varmt välkomna till Johan skyttes väg 303- en mysig villa med friköpt tomt!

Såld

Varmt välkomna till Johan skyttes väg 303- en mysig villa med friköpt tomt!

Nu finns chansen att förvärva denna 1-plansvilla med källare i trevliga Långbro! Bostaden erbjuder väl genomtänkta, sociala ytor med lyxen till en stor altan och en lättskött trädgård. På entréplanet finns en välkommande hall, gästtoalett, två bra sovrum, ett renoverat kök samt det ljusa vardagsrummet med stora fönsterpartier, en härlig öppen spisen samt utgång till den trevliga altanen. Vidare på källarplanet finner ni ytterligare två rum, ett badrum samt en hel del förvaringsutrymmen.

Området kring Långsjö och dess villaidyll är omåttligt populärt - på promenadavstånds nås Långsjöbadet med café och restaurangen Casa del Lago. Här finns härliga grönområden, badklippor och sandstrand, för att sedan vintertid erbjuda en plogad skridskobana. I omgivningarna finns dessutom allt ifrån goda smakupplevelser vid tvåstjärniga Michelinrestaurangen Aloë och cafée vid Fru Marias bak, till goda kommunikationer vid såväl Älvsjö station som erbjuder mängder med bussar och flera pendeltågslinjer, som Fruängen med centrum och tunnelbana. I närområdet finns även flertalet skolor och förskolor, bland annat Johan Skytteskolan och Långbrodalsskolan.

Ta chansen att förvärva ert framtida drömboende - varmt välkomna att anmäla erat intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

6 450 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.