Safirgränd 35 Solberga
Solberga

Safirgränd 35

Underbart radhus med modern interiör och nybyggd altan!

Såld

Underbart radhus med modern interiör och nybyggd altan!

Nu har ni möjligheten att förvärva detta moderna och renoverad radhus i Solberga som smälter in perfekt med områdets charmiga 50-talskaraktär. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare planlösningen, den extra takhöjden på ovanvåningen och stora fönsterpartier i två väderstreck. På golvet ligger en genomgående fin ekparkett och väggarna är målade i ljusa färgskalor. Det är alltså bara att sätta er egen prägel med accentfärger för att skapa din drömlägenhet! Den stora altanen i sydväst blir radhusets oas under sommarhalvåret. Här finns plats för både matgrupp, loungegrupp, lek och växter. Till radhuset ingår även ett stort källarförråd på cirka 10 kvm! Trivsam förening med god grannsämja!

Här bor ni med grönskan inpå knuten och med närhet till Solbergaskogen som erbjuder stora naturvärden. I Solbergaskogen finns en populär kulturstig där man kan följa skyltar med information om fornlämningar i skogen och dess djur- och växtliv.

Perfekt läge med närhet till trendiga Telefonplan och Midsommarkransen men också till Älvsjö som är huvudortens centrum och Stockholm City. Från bostaden är det bland annat gångavstånd, eller en kort busstur på några få minuter, till Telefonplan (strax över 1 km) och tunnelbanans röda linje som i sin tur tar er till Stockholm C på 14 minuter. Fina cykelbanor längs Folkparksvägen som smidigt och snabbt tar er till Älvsjö centrum. I omedelbar närhet finns också välsorterade Coop Forum och Rusta. Sammanfattningsvis har ni som bor här goda kommunikationer och service inom gångavstånd från bostaden.

Även omgivningarna har mycket att erbjuda; allt från nygräddat ekologiskt bröd till heminredning och goda smakupplevelser. På Fru Marias torg finns populära Fru Marias Bak och Långbro Deli och Långbro pizzeria. Här finns också vackra Långbro Park, ett unikt parkområde där grönskan breder ut sig omgärdad av sekelskiftesbyggnader. Parken är en populär plats för både stora och små, här kan man också besöka Långbro Värdshus för god mat och dryck.

För motionärer finns Älvsjöskogen med sina motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig till Långsjöbadet med grönområden, klippor, sandstrand och även en kiosk, för att sedan vintertid åka skridskor på plogad bana.

Fantastiskt radhus som ni inte vill missa! Hjärtligt välkomna att anmäla er visning!

Visa mer
Slutpris

7 000 000 kr

Ansvarig mäklare

My Lundberg

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.