Båstad

Mäklare Båstad

Båstad Båstad [email protected] Svenska Mäklarhuset
Båstad

Mäklare Båstad

Båstad är en pittoresk stad i Nordvästra Skåne på Bjärehalvön och Hallandsåsens nordsida. Staden har en rik historia som sträcker sig tillbaka till medeltiden som har utvecklats till en populär turistort i Sverige. Båstad är särskilt känt för sin vackra natur, med sandstränder och klippor som sträcker sig längs kusten. Staden är också känd för sin välkända tennisturnering, Swedish Open, som lockar tusentals besökare varje år. Här finns ett brett utbud av restauranger, barer och butiker. Båstad erbjuder en unik och trevlig atmosfär med en mängd av fritidsaktiviteter som uppmuntrar en aktiv livsstil för hela familjen.

Kommunikation

Goda kommunikationer med både tåg och flyg förbindelser gör att staden är en utmärkt knutpunkt för alla som arbetar i Skåne och till viss del Halland, Danmark och Stockholm.

Närservice

Staden erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och övrig service. Flera förskolor, skola F-9, Akademi Båstad gymnasium och bibliotek.

Ängelholm/Båstad

Mäklare Ängelholm/Båstad

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Ängelholm/Båstad redan idag.

Ring 0431-302240 E-post [email protected]

Lärkgatan 3, 26232 Ängelholm

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.