Såld lägenhet på Trollskogsvägen 2 i Vejbystrand
Vejbystrand

Trollskogsvägen 2

Modern, nyproducerad trerumslägenhet med havsutsikt på attraktiva Victoria Strand

Såld

Modern, nyproducerad trerumslägenhet med havsutsikt på attraktiva Victoria Strand

Söker ni ett bekymmersfritt boende där ni kan släppa tankarna på villalivets alla måsten? Här ges möjligheten att njuta av salta bad och soliga dagar vid Vejbystrands långsträckta sandstrand.
Mitt i den vackra gamla sanatorieparken, som förr hyste Kronprinsessan Victorias Kustsanatorium, erbjuds ett exklusivt och bekvämt boende på badrocksavtånd till Skäldervikens böljande vågor. På tredje våningen i sydvästläge och utsikt mot havet finner man denna välplanerade 3 RoK lägenhet om 83 kvm. Här erbjuds öppna och ljusa sällskapsytor med utsikt över Skälderviksbukten. Det öppna och moderna köket med vit köksinredning från Ballingslöv har vitvaror från Siemens med integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och en stor köksö med tidlös bänkskiva i grå Silestone. Från sällskapsrummet har man utgång till den möblerbara inglasade balkongen. Badrummet är helkaklat i ljusa och tidlösa kulörer. Här har man duschplats med vikbara duschdörrar i frostat glas, tvättmaskin, torktumlare, handfat med vit kommod och spegel med belysning samt spotlights i taket. Bostaden inrymmer därutöver två ljusa sovrum med skjutdörrsgarderober, gäst-wc samt hall med inbyggd garderob. Från bostaden tar man enkelt hissen ned till källarplan där man finner källarförråd samt möjlighet till garageplats.

Här bor du bekvämt i natursköna omgivningar. Ta med barn och barnbarn på picknick i den intilliggande förtrollande Trollskogen. Promenera med vännerna längs strandheden bort till Magnarps hamn och avnjut dagens fångst i den gemytliga restaurangen. För golfentusiasten erbjuds ett brett utbud av golfbanor i natursköna omgivningar och för den som föredrar att svinga ett racket finns ett antal racketsportanläggningar – allt inom räckhåll på tio minuters bilfärd. Här kan du leva det enkla livet och låta det som är viktigt, på riktigt, frodas och ta plats.

Visa mer
Slutpris

4 550 000 SEK

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Vejby hamn

Ett stenkast från salta bad

Långsträckt sandstrand

Sand och salta bad