Såld radhus på Sleipners väg 10B i Allarp
Allarp

Sleipners väg 10B

En kort cykeltur från salta bad och Sveriges längsta sandstrand!

Såld

En kort cykeltur från salta bad och Sveriges längsta sandstrand!

Vi hälsar er varmt välkomna till detta fantastiska radhus på Sleipners Väg 10B som stod klart så sent som 2022 . Med sina 101.4 kvadratmeter fördelat på 5 rum och kök, erbjuder detta hem en perfekt kombination av stil, funktionalitet och bekvämlighet.

På entréplanet möts ni av ett luftigt och ljust vardagsrum i öppen planlösning mot matplatsen och det stilrena köket från Ballingslöv. Med sin moderna design och högkvalitativa materialval är detta kök en fröjd för ögat. Här kan ni enkelt tillaga era favoriträtter samtidigt som ni socialiserar med familj och vänner. Från vardagsrummet tar ni er ut till den mysiga baksidan med ett stort trädäck – en idyllisk plats för sommarens grillkvällar och avkoppling. För extra bekvämlighet finns ett sovrum på detta plan, perfekt för gäster eller som hemmakontor. Ett smakfullt badrum i kombination med tvättstuga gör vardagen smidig och effektiv. På övre planet väntar tre väl tilltagna sovrum där hela familjen kan koppla av och ladda upp. Här finns också ett ytterligare badrum, vilket underlättar vardagsrutinerna. Ett rymligt förråd på baksidan ger er gott om plats för att förvara alla era ägodelar. Uppfarten är stensatt och utrustad med en ladd-box för er bekvämlighet, perfekt för er som äger en elbil eller planerar att skaffa en.

Sammanfattningsvis är detta radhus en riktigt pärla som erbjuder en modern livsstil i en trygg och lugn miljö. Här kan ni njuta av stilfulla detaljer och funktionella lösningar. Med närhet till skolor, affärer, havet och natursköna områden är detta hemmet ni har väntat på.

Tveka inte att kontakta oss för att boka er på visning och uppleva detta fantastiska radhus på nära håll - varmt välkomna att längta hem!

Visa mer
Slutpris

2 095 000 SEK

Ansvarig mäklare

Philip Bengtsson

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Kök

Uteplats

Sovrum 1

Badrum/tvättstuga

Sovrum 2

Sovrum 3

Sovrum 4

Badrum

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning