Såld lägenhet på Mariagatan 8A, vån 3 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mariagatan 8A, vån 3

30-tals pärla högst upp i huset med södervänd balkong!

Såld

30-tals pärla högst upp i huset med södervänd balkong!

Med ett av Sundbybergs topplägen, uppe på Sundbybergs gräddhylla, erbjuds nu denna fina pärla i ett oslagbart läge högst upp i huset med stor solig balkong! Här trivs man i ett av Sundbybergs mer unika centrala men lugna lägen. Belägen i charmig fastighet från 1930 med bevarade detaljer som gör lägenheten extra hemtrevlig. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier och luftig känsla tack vare 30-talets magiska takhöjd. Bostaden möbleras naturligt med gott om utrymme för soffmöblemang och säng i vardagsrum. Här får man ett fullutrustat kök med goda arbetsytor med plats för matbord. Badrummet är stambytt och har tvättmaskin. Bostadens inre hall är praktisk och bjuder på flertal alternativ; mer förvaring såsom byråer/garderober eller varför inte arbetsplats.

Stabil förening som äger marken, har fyra hyresrätter (10mkr+ i dolda tillgångar) samt bundna lån! Till bostaden hör eget vindsförråd.

Här bor du i ett centralt läge i Sundbyberg men med city runt hörnet. Närhet till kommunikationer, grönområden, restauranger, affärer och allt du kan tänkas behöva. Här har du ett perfekt läge med närhet till både stadspuls och natur. I området finns flera restauranger, caféer, butiker och service. Du har kort gångavstånd till Sundbybergs centrum, pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Detta är en bostad som måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för egen visning!

Visa mer
Slutpris

3 020 000 SEK

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Simon Struwe

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Hall

Badrum

Bostadsinfo

Planlösning