Bostäder till salu i Årsta och Enskede

Välkommen till Årsta och Enskede, ett familjevänligt område nära Stockholms stadspuls.

Läs mer

Väljer du att leta efter lägenhet till salu i Årsta har du närhet till Stockholms storstadspuls och vackra grönområden. Här tar du dig in till stan på 10 minuter och området erbjuder ett stort utbud av såväl caféer, restauranger och matbutiker vilket gör Årsta till ett bekvämt område för många familjer.

I området runt Årsta och Enskede finns ett stort utbud av lägenheter till salu och här kan du hitta såväl moderna bostäder som äldre och stilrena lägenheter till salu. För den som letar efter lägenhet till salu i Årsta finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Väljer du att leta efter lägenhet till salu i Årsta och Enskede kan du vara säker på att du har nära till det mesta. Stadsdelen har mycket att erbjuda och vid Årsta torg hittar du ett stort serviceutbud med livsmedelsbutiker, restauranger, bibliotek och bra allmänna kommunikationer.
För den som gillar att hålla sig aktiv kan du njuta av Årstas naturreservat som erbjuder vackra promenadstråk och motionsspår. Under sommaren är även Årstaviken en populär badplats med utrustade badbryggor. Vill du shoppa och njuta av storstadspulsen ligger både Södermalm, Hammarby och Sickla köpcentrum i närheten.

Bestämmer du dig för att köpa lägenhet i Årsta och Enskede finns det även gott om dagis, skolor och gymnasieutbildningar runt om i området.

Vårt mål är att se till att du blir så nöjd med din bostadsaffär att du med glädje rekommenderar oss vidare till vänner och bekanta. Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Årsta, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig och din familj, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Årsta, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.