Såld lägenhet på Tussmötevägen 134C i Enskede - Svedmyra
Enskede - Svedmyra

Tussmötevägen 134C

Familjedröm i Enskede

Såld

Familjedröm i Enskede

Välkommen till denna moderna familjefyra i lummiga Svedmyra. Här bor du med stora sociala ytor, mysig balkong med morgonsol och tre lättmöblerade sovrum. Vidare erbjuder bostaden kök och vardagsrum som tillsammans är perfekta för umgänge, gavelläge, badrum med tvättmöjligheter, WC och riktigt bra förvaring.

Bostaden ligger i eftertraktade BRF Hemskogshöjden. Husen stod färdiga för inflyttning 2019 och är utan kommande underhåll. Föreningen äger marken och har bra ekonomi. De boende har tillgång till föreningens garage som är lättillgängligt via hissen (separat kö). Till bostaden hör ett förråd.

Placerad på riktigt bra adress med nära till kommunikationer, matbutiker och grönskande parker. I direkt närområde finns lekplatser, flera förskolor och skolor. Tunnelbanans gröna linje från Svedmyra tar dig snabbt in till innerstan och buss 161 och 163 runt i söderort. Vid tunnelbanan hittar du välsorterade Ica Bea och i området närbutiken Coop. Går du en kort promenad runt i Enskede hittar du mysiga fik och riktigt bra restauranger.

Bostaden och området måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

6 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.