Kommande försäljning lägenhet på Sibbarpsgränd 39 i Östberga
Östberga

Sibbarpsgränd 39

Drömläge högst upp i huset!

Kommande

Drömläge högst upp i huset!

Högst upp i huset med stor inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade trerummare med genomgående planlösning, härlig inglasad balkong i solsäkert läge och stora sociala ytor. Bostaden utmärker sig med stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning, genomgående fina golv samt ljusa ytskikt. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och två sovrum, båda i bra storlek. Här bor du i populärt och hemtrevligt område med gott om service i området. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Årstaberg och Liljeholmen. Brf Spinnsidan 2 är en stor och stabil förening med bra ekonomi.

Välkommen på visning!

Visa mer
Sibbarpsgränd 39 Sibbarpsgränd 39 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 83 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 3 av 3, hiss finns
 • Avgift: 5 056 kr. I månadsavgiften ingår VA, värme, bredband Telenor 250/250 och basutbud TV.
 • Förening: Brf Ätten 4
 • Byggnadsår: 1968
 • Område: Östberga, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Sibbarpsgränd 39

 • Högst upp i huset!
 • Härlig utsikt!
 • Stor balkong!
 • Stabil förening!
 • Välplanerad!
 • Stora sociala ytor!
 • Badrum och Gäst-WC!
 • Hiss från markplan!

Allmänt om bostaden

Välkommen till Östberga och Sibbarpsgränd 39! En stor och välplanerad trea om 83 kvm med genomgående planlösning och balkong i bästa sydvästläge. Bostaden är modernt och stilfullt renoverad samtidigt som charmiga detaljer från byggnadsåret bevarats. Det stora och ljusa vardagsrummet är tillsammans med köket bostadens sociala hjärta. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen i solsäkert läge. Vidare finns två sovrum i bra storlek samt helkaklat badrum med vädringsfönster för fint ljusinsläpp.

I Östberga bor du bekvämt med stort utbud av diverse service så som matbutiken Coop, restauranger, café, skola, förskola och Östberga kulturhus. Inom några minuters gång från bostaden har du flera busslinjer som tar du till bland annat Årstaberg och Liljeholmen.

Föreningen installerade solceller 2018 och är självförsörjande med el. Föreningen renoverade fasaden 2022 och i samband med det glasade dem in och förlängde samtliga balkonger.

Läs mer på föreningens hemsida: https://atten4.se/</p>

Vardagsrum

Tillsammans med köket utgör vardagsrummet bostadens hjärta, detta är den självklara mötesplatsen för familjen under såväl vardag som helg. Vardagsrummet har stora härliga fönsterpartier, ljusa väggar och laminatgolv. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats som rymmer hela familjen! Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen med härlig eftermiddagssol.

Balkong

Rymlig inglasad balkong i perfekt sydvästläge. Balkongen är väl tilltagen och anpassad för sociala sammankomster med gott om plats för bord, stolar och växtlighet. Föreningen renoverade fasaden och balkongen 2022 och passade även på att bredda den. Här njuter du av soliga dagar och sena kvällar med familj och vänner!

Kök

Rymligt härligt kök med stora fönster och massor av ljusinsläpp! Hela utformandet är modernt med smart skåp- och lådförvaring bakom vita luckor. Här finns bra arbetsytor, stilren bänkskiva med översittande mosaikkakel, fullstora kyl&frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad mikro och ugn i arbetshöjd. och gott om plats för större matbord. Här samlar du enkelt vänner och familj för matlagning och umgänge.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns gott om förvaring längst platsbyggd garderobsvägg från byggåret. Sovrummets fönster vetter ut mot balkongen, har ett gott ljusinsläpp och insynsskyddat läge. Rummet går i vitt och med laminatgolv.

Sovrum 2

Sovrum med fönster ut mot balkongen. Här finns gott om plats för både säng och förvaring. Rummet är målat i rosa och har vitlaserade golv.

Hall

Stor och välkomnande hall med gott om förvaring. Snyggt vitaliserat golv och vita väggar som går i stil med resten av bostaden. Hallen knyter ihop bostadens samtliga rum på ett mycket fint sätt.

Badrum

Stort helkaklat och stilrent badrum med stora vita kakelplattor på väggarna och beige klinkers. Badrummet är utrustat med en rad bekvämligheter såsom tvättmaskin & torktumlare, arbetsbänk och vädringsfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare finns dusch, handdukstork, vägghängd WC, tvättställ och badrumsskåp med spegeldörrar. Ett badrum anpassat för att täcka familjens alla behov!

Gäst-WC

Stilren gäst-WC med beige klinkers på golv och vitt modernt kakel på väggen bakom handfatet. Väggarna är målade i vitt.

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Benjamin Ramirez Givell

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Högst upp i huset med stor inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade trerummare med genomgående planlösning, härlig inglasad balkong i solsäkert läge och stora sociala ytor. Bostaden utmärker sig med stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning, genomgående fina golv samt ljusa ytskikt. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och två sovrum, båda i bra storlek. Här bor du i populärt och hemtrevligt område med gott om service i området. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Årstaberg och Liljeholmen. Brf Spinnsidan 2 är en stor och stabil förening med bra ekonomi.

Välkommen på visning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 056 kr, I månadsavgiften ingår VA, värme, bredband Telenor 250/250 och basutbud TV.
Antal rum
3 rum + Kök
Boarea
83 m² föreningens information
Våning
3 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,60023 %
Andel av årsavgift
1,59962 %
Nettoskuldsättning
911 918 kr

Föreningen

Namn
Brf Ätten 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter varav 8 hyresrätter, 20 lokaler
Äger föreningen marken
Nej, marken innehas med tomträtt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 838 kr
Pantsättningsavgift
788 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens upplåta bostadsrättslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

Föreningen består av tre flerfamiljshus med en boarea om totalt 5808 kvm, en miljöstuga och 20 lokaler om totalt 150 kvm.

Föreningen installerade solceller 2018 och är självförsörjande med el i föreningens gemensamma utrymmen. Överskottet från solcellerna säljs till elbolagen. Mer att läsa om detta finns på föreningens hemsida: https://atten4.se/

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophantering och skötsel av tomten.
Parkering
Föreningen har 64 p-platser i dagsläget. P-plats utan el kostar 300 kr och med el, ej laddstolpar kostar 480 kr.
FÖRSÄKRING
Föreningen är försäkrad hos länsförsäkringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Tidigare renoveringar:
2017 - Tak över entréerna och nytt tak på miljörummen vi entréerna.
2017 - Totalrenovering av miljöstugan.
2017-2018 - Takrenovering och solceller på taket.
2021-2022 - Fasadrenovering och breddning av balkongerna.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
2 500 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
4 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Energideklaration
Utförd 2020-01-20
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
132 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Det alltmer populära Östberga gränsar till Årstafältet i norr, Stureby i öster och Örby Slott/Liseberg till sydväst. Området består av Gamla Östberga som byggdes i slutet av 1950-talet samt Östbergahöjden och Östbergabackarna som bebyggdes från slutet av 1960-talet och framåt. Stockholm stad planerar att bebygga Östberga ytterligare och i samband med att Årstafältet ska bebyggas kommer Östberga och Årsta byggas ihop.

Kommunikation

Till Östberga tar du dig enkelt då det går flera olika busslinjer: Buss 144 trafikerar sträckan Älvsjö - Gullmarsplan och stannar på hållplatsen tussmötesvägen , därifrån når du enkelt Stamgatan.
Buss 134 trafikerar sträckan Östbergahöjden - Liljeholmen.
Buss 168 trafikerar sträckan Östberga - Gullmarsplan.
Från Östberga når du enkelt Södra länken.

Närservice

I Östberga finns flera olika restauranger, här finns mataffär, bageri, postombud m.m. Här finns populära Stamparken med lekplats, bollplan och grönområde. Flera förskolor finns i området och även Östbergaskolan där barnen går upp till sjätte klass.
I området kring Östberga finns flera matbutiker, Årsta partihallar, Årstafältet, Golfbana och återvinningscentral.

Parkering

Stockholmsstad parkeringsregler råder. Här parkerar du gratis längst gatorna, observera att datumparkering gäller.

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Hall

Badrum

Gäst-WC