Lägenhet till salu på Sibbarpsgränd 35 i Östberga
Östberga

Sibbarpsgränd 35

Familjefyra med uteplats!

Till salu

Familjefyra med uteplats!

- ACCEPTERAT PRIS - Familjefyra i hög standard med uteplats och inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med genomgående planlösning, härlig balkong i solsäkert läge och stora sociala ytor. Bostaden utmärker sig med snyggt kök, inglasad balkong, stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning, genomgående fina golv samt ljusa ytskikt. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och tre sovrum, alla i bra storlek. Här bor du i populärt och hemtrevligt område med gott om service. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Liljeholmen. BRF Ätten 4 är en stor och stabil förening med bra ekonomi.

Visa mer
Sibbarpsgränd 35 Sibbarpsgränd 35 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Accepterat pris: 3 200 000 kr
 • Boarea: 95 kvm föreningens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 0 av 4, hiss finns, Hiss finns till källaren.
 • Avgift: 5 725 kr. I månadsavgiften ingår VA, värme, bredband Telenor 250/250 och basutbud TV.
 • Förening: Brf Ätten 4
 • Byggnadsår: 1968
 • Område: Östberga, Stockholm
Accepterat pris

3 200 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Välkommen till Sibbarpsgränd 35

 • Egen ingång!
 • Öppen planlösning!
 • Stor balkong!
 • Uteplats!
 • Välplanerad!
 • Stora sociala ytor!
 • Badrum och gäst-WC!
 • Stabil förening!

Allmänt om bostaden

Välkommen till Östberga och Sibbarpsgränd 35! En välplanerad familjefyra på markplan med egen ingång och uteplats framför ytterdörren. Bostaden är modernt och stilfull. Lägenheten är öppen och ljus tack vare att en vägg mellan kök och hall öppnats upp vilket låter ljuset flöda fritt mellan kök och vardagsrum på ett fint sätt. Det stora och ljusa vardagsrummet är tillsammans med köket bostadens sociala hjärta. Från vardagsrummet når du den stora inglasade balkongen i bästa sydvästläge. Vidare finns tre sovrum i bra storlek samt WC och helkaklat badrum med tvättmöjligheter och vädringsfönster för fint ljusinsläpp.

I Östberga bor du bekvämt med stort utbud av diverse service så som matbutiken Coop, restauranger, café, skola, förskola, utegym och Östberga kulturhus. Inom några minuters gång från bostaden har du flera busslinjer som tar du till bland annat till Gullmarsplan,
Årstaberg och Liljeholmen

Till bostaden hör ett källarförråd.

Föreningen installerade solceller 2018 och är självförsörjande med el. Dem renoverade fasaden 2022 och i samband med det glasade dem in och förlängde samtliga balkonger. Utanför föreningens hus finns en lite grillplats för föreningens medlemmar att nyttja.

Läs mer på föreningens hemsida: https://atten4.se/</p>

Vardagsrum

Vardagsrummet tillsammans med köket och balkongen utgör bostadens hjärta, den självklara mötesplatsen för familjen under såväl vardag som helg. Vardagsrummet har stora härliga fönsterpartier, ljusa väggar och parkettgolv. Här finns gott om plats för stora möbler som rymmer hela familjen! Från vardagsrummet når du den stora solsäkra balkongen.

Balkong

Rymlig inglasad balkong i perfekt sydvästläge. Balkongen är väl tilltagen och anpassad för sociala sammankomster med gott om plats för bord, stolar och växtlighet. Här avnjutes eftermiddagskaffet i solen och sena kvällar i goda vänners lag. Föreningen renoverade fasaden och balkongen 2022 och passade även på att bredda den.

Kök

Stilrent kök med bra arbetsytor och gedigna materialval. Köket löper längs ena väggen med bra arbetsytor, vitvaror av hög standard och integrerad kyl/frys. Hela utformandet är modernt med smart skåp- och lådförvaring bakom trämönstrade luckor, arbetsytor på snygg grå bänkskiva med översittande grått väggtegel. Köket är fullutrustat med diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, integrerad mikro och ugn samt diskho. Här finns samma snygga parkettgolv som i hall och vardagsrum. Under fönstret finns en praktisk arbets- och förvaringsbänk som kan flyttas på.

I samband med att köket renoverades togs väggen mellan kök och hall bort, vilket skapar en modernare utformning med en härlig rymd och öppen känsla. Här får du med lätthet plats med större matbord och köket kopplas på ett naturligt sätt ihop med vardagsrummet, perfekt för fester och sociala sammanhang.

Sovrum 1

Bostadens största sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Här finns gott om förvaring. Sovrummets fönster vetter ut mot balkongen, har ett gott ljusinsläpp och insynsskyddat läge. Rummet går i vitt med målad fondvägg. Golvet är laminatgolv.

Sovrum 2

Sovrum med fönster ut mot balkongen. Här finns gott om plats för både säng och förvaring. Rummet har vita och blå väggar samt ett slitstarkt laminatgolv.

Sovrum 3

Bostadens sista sovrum har gott om förvaring tack vare stor garderob med skjutdörrar. Rummet är ljust med en turkos fondvägg och samma enhetliga parkettgolv som övriga sovrummen.

Badrum

Stort helkaklat och stilrent badrum med vita kakelplattor på väggarna och grå klinkers. I duschhörnet och kring fönstret är det mörkt kakel. Badrummet är utrustat med en rad bekvämligheter såsom tvättmaskin & torktumlare med översittande förvaringsskåp, badkar och vädringsfönster som ger ett fint ljusinsläpp. Vidare finns dusch, tvättställ med kommod och översittande spegel. Ett badrum anpassat för att täcka familjens alla behov!

Gäst-WC

Stilren gäst-WC med svart klinkers på golv, vitmålade väggar och vitt kakel. Här finns tvättställ men kommod.

Hall

Stor och välkomnande hall med plats för gott om förvaring. Hallen knyter ihop bostadens samtliga rum på ett mycket fint sätt och har samma snygga golv och vita väggar med en blå fondvägg.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Benjamin Ramirez Givell

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Benjamin Ramirez Givell

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

- ACCEPTERAT PRIS - Familjefyra i hög standard med uteplats och inglasad balkong! Välkommen till denna välplanerade fyrarummare med genomgående planlösning, härlig balkong i solsäkert läge och stora sociala ytor. Bostaden utmärker sig med snyggt kök, inglasad balkong, stora fönsterpartier, bra ljusinsläpp, effektiv planlösning, genomgående fina golv samt ljusa ytskikt. Vidare finns helkaklat badrum med tvättmöjligheter, gäst-WC och tre sovrum, alla i bra storlek. Här bor du i populärt och hemtrevligt område med gott om service. Två minuter från bostaden finner du flera busslinjer som snabbt tar dig till bland annat Gullmarsplan, Årstaberg och Liljeholmen. BRF Ätten 4 är en stor och stabil förening med bra ekonomi.

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
5 725 kr, I månadsavgiften ingår VA, värme, bredband Telenor 250/250 och basutbud TV.
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
95 m² föreningens information
Våning
0 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,81217 %
Andel av årsavgift
1,81105 %
Nettoskuldsättning
1 032 452 kr

Föreningen

Namn
Brf Ätten 4
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter varav 8 hyresrätter, 20 lokaler
Äger föreningen marken
Nej, marken innehas med tomträtt
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 838 kr
Pantsättningsavgift
788 kr
Allmänt om föreningen
Föreningen har till ändamål att främja medlemmars ekonomiska intressen genom att i föreningens upplåta bostadsrättslägenheter under nyttjanderätt och utan tidsbegränsning.

Föreningen består av tre flerfamiljshus med en boarea om totalt 5808 kvm, en miljöstuga och 20 lokaler om totalt 150 kvm.

Föreningen installerade solceller 2018 och är självförsörjande med el i föreningens gemensamma utrymmen. Överskottet från solcellerna säljs till elbolagen. Mer att läsa om detta finns på föreningens hemsida: https://atten4.se/

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening.
Information om månadsavgiften
I månadsavgiften ingår värme, vatten, sophantering och skötsel av tomten.
Parkering
Föreningen har 64 p-platser i dagsläget. P-plats utan el kostar 300 kr och med el, ej laddstolpar kostar 480 kr.
FÖRSÄKRING
Föreningen är försäkrad hos länsförsäkringar.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Tidigare renoveringar:
2017 - Tak över entréerna och nytt tak på miljörummen vi entréerna.
2017 - Totalrenovering av miljöstugan.
2017-2018 - Takrenovering och solceller på taket.
2021-2022 - Fasadrenovering och breddning av balkongerna.

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
1968
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Självdrag
Hiss
Ja, Hiss finns till källaren.

Ekonomi

Accepterat pris
3 200 000 kr
KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Nej

DRIFT

El
3 000 kr/år
Försäkring
2 400 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
5 400 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Kostnader för el och försäkring varierar beroende på abonnemang och användning.
Energideklaration
Utförd 2020-01-20
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
132 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Det alltmer populära Östberga gränsar till Årstafältet i norr, Stureby i öster och Örby Slott/Liseberg till sydväst. Området består av Gamla Östberga som byggdes i slutet av 1950-talet samt Östbergahöjden och Östbergabackarna som bebyggdes från slutet av 1960-talet och framåt. Stockholm stad planerar att bebygga Östberga ytterligare och i samband med att Årstafältet ska bebyggas kommer Östberga och Årsta byggas ihop.

Kommunikation

Till Östberga tar du dig enkelt då det går flera olika busslinjer: Buss 144 trafikerar sträckan Älvsjö - Gullmarsplan och stannar på hållplatsen tussmötesvägen , därifrån når du enkelt Stamgatan.
Buss 134 trafikerar sträckan Östbergahöjden - Liljeholmen.
Buss 168 trafikerar sträckan Östberga - Gullmarsplan.
Från Östberga når du enkelt Södra länken.

Närservice

I Östberga finns flera olika restauranger, här finns mataffär, bageri, postombud m.m. Här finns populära Stamparken med lekplats, bollplan och grönområde. Flera förskolor finns i området och även Östbergaskolan där barnen går upp till sjätte klass.
I området kring Östberga finns flera matbutiker, Årsta partihallar, Årstafältet, Golfbana och återvinningscentral.

Parkering

Stockholmsstad parkeringsregler råder. Här parkerar du gratis längst gatorna, observera att datumparkering gäller.

Bolånekalkyl

Hitta bostaden

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt om bostaden

Vardagsrum

Balkong

Kök

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Badrum

Gäst-WC

Hall

Övriga bilder

Planlösning