Såld lägenhet på Paketgränd 7 i Enskede - Svedmyra
Enskede - Svedmyra

Paketgränd 7

Eftertraktad trea med stor balkong omgiven av lummig natur

Såld

Eftertraktad trea med stor balkong omgiven av lummig natur

Välkommen till en fantastisk trea som sticker ut sin moderna känsla och fina kontakt med naturen. Ett boende med hög standard och perfekt placering!

I riktigt bra förening och på eftertraktad adress hittar du en trerummare du inte får missa. Här bor du med hög standard från byggåret 2018. Bostaden har fint skick sedan byggnationen. Alla ytskikt har gjorts om med moderna färgval och vackra tapeter. Vidare utmärker sig lägenheten med öppen planlösning, stora fönsterpartier samt fin genomgående ekparkett. Här finns rakt kök som direkt ansluter till bostadens vardagsrum. En naturlig matplats som rymmer vänner och familj. Helkaklat badrum med tvättmöjligheter och två sovrum i bra storlek. Utöver allt detta finner du en stor hemtrevlig balkong med harmoniskt kontakt med grönskan och djurlivet på baksidan.

Svedmyra är ett otroligt populärt och hemtrevligt område med grönskande omgivningar, välrenommerade förskolor och skolor, matbutiker, service och kommunikationer i direkt närhet.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information om försäljningen.

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Gustav Westerståhl

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.