Såld lägenhet på Doktor Widerströms gata 90, 2 tr i Fruängen
Fruängen

Doktor Widerströms gata 90, 2 tr

Välplanerad 2 rok om 56 kvm i mycket populära Fruängen!

Såld

Välplanerad 2 rok om 56 kvm i mycket populära Fruängen!

Ett stenkast från Fruängen Centrum finner du denna ljusa och mycket välplanerade tvåa. Bostaden utmärker sig med ett fint ljusinsläpp genom fönster i två väderstreck och balkong i bästa västerläge. Vidare erbjuds ni ett fräscht och modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin och exemplariska förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Stor och stabil förening med mycket god ekonomi.

Här bor du i ett optimalt läge med endast några få minuter till Fruängen Centrum där det erbjuds goda kommunikationer, matbutiker och annan service i form av systembolag, restauranger, café, frisör, gym och mycket mer som får vardagen att smidigt flyta på. Tunnelbanans röda linje tar dig till Södermalm på endast 10 minuter, men också raka vägen till KTH och Universitetet. Samma linje tar dig dessutom till Liljeholmen på cirka 8 minuter där du finner populära Liljeholmstorget Galleria som har en av Stockholms bästa matbutiker i form av ICA Kvantum Liljeholmen. Med buss kan du enkelt åka till bland annat Kungens Kurva där du finner IKEA samt Heron City eller till Älvsjö Station där du finner pendeltåget. Mellan Stockholm City och Fruängen går det även nattbuss i form av buss 192. För dig med bil tar du dig enkelt ut på E4an.

Visa mer
Slutpris

2 590 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.