Såld lägenhet på Sparbanksvägen 77, vån 2 i Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 77, vån 2

Såld

Välkommen till en fantastisk trerummare placerad på gavel med en generös takhöjd! Lägenheten fick en omfattande renovering 2018 då planlösningen ändrades om till den öppna lösningen den har idag. Ni erbjuds en balkong i mycket eftertraktat sydvästläge som ger de bästa soltimmarna, från lunch till sena solnedgången på sommaren. Fastigheten byggdes på 40-talet och bjuder på mycket charmiga detaljer såsom fönsterbänkar i sten och vackra fönstervred. Detta kombineras med en öppen planlösning och ett kök i världsklass med alla moderniteter man kan önska sig. Mycket välplanerad lägenhet som bjuder på stora sovrum och mycket goda förvaringsmöjligheter. Stambytt och renoverat badrum med kakel och klinker.

Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

Visa mer
Slutpris

3 745 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.