Täby

Mäklare Gribbylund

Gribbylund Gribbylund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Gribbylund

Mäklare Gribbylund

Gribbylund är ett familjevänligt område med närhet till all typ av service. Här bor man centralt med närheten till det lilla centrumet där det finns Ica, restauranger, frisör, bibliotek. Området präglas av radhus och villor samt fina strövområden kring Rönningesjön. Vintertid kan man åka skidor eller skridskor och på sommartid finns det flertalet badplatser att välja på. På bara några minuter tar man sig till de fina promenadstråk som finns och det härliga Ängsholmsbadet. Här bor du även med många bra förskolor och skolor i området samt närhet till allmänna kommunikationer.

Skolutbudet i Täby är synnerligen rikligt och i Gribbylund kan du välja mellan, dels friskolor som Lilla Gribbylundsskolan (6-7 år) och Gribbylundsskolan (klass 2-3), dels kommunala som Myrängsskolan (F-5) och Gribby Gård (6-9). Flertalet daghem, förskolor och fritidshem finns i området.

Kommunikation

För boende som jobbar i stan erbjuds busslinjerna 609 (direktbuss till T-bana/Danderyds sjukhus som går i rusningstrafik) samt linje 610 (som går mellan Vallentuna och Danderyds sjukhus). Dessutom erbjuder busslinjerna 605 samt 615 anslutning till Roslagsbanan samt Danderyds sjukhus.

Närservice

Här bor man centralt med närheten till det lilla centrumet där det finns Ica, restauranger, frisör, bibliotek.

Parkering

Parkering finns det gott om i området.

Övrigt

Vi är din lokala fastighetsmäklare i Täby och har stenkoll på allt ifrån kommunikationer, skolor och förskolor till nöjen, restauranger och mataffärer. Utöver vår goda lokalkännedom har vi en lång erfarenhet inom branschen. Vårt kontor ligger i Hägernäs Strand men vi är även verksamma och säljer mycket i Gribbylund.

Vi erbjuder en personlig och professionell service och lägger stor vikt i att både köpare och säljare ska vara nöjda med affären. Vi på Svenska Mäklarhuset i Täby tycker att vi har världens roligaste jobb och vi vill vara det självklara valet av mäklare, både när du ska sälja din nuvarande bostad, men även när du är på jakt efter ditt nästa boende. Vi har som mål att alltid se till våra kunders bästa och se till att samtliga parter i bostadsaffären blir nöjda. Detta kan bevisas då vi har många återkommande kunder som ger oss förtroende att vara mäklare igen. Vi ser fram emot att sälja din bostad i Gribbylund.

Mäklare Gribbylund:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/somaabe6069f66f45b68ef86b4fe07a6abf-taby-gribbylund/

Mäklare Täby:
https://svenskamaklarhuset.se/kontor/taby/

Mäklare Erikslund:
https://svenskamaklarhuset.se/omrade/somb10721213ec645078c7d31bcf2fb2b17-taby-erikslund/

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.