Lansenvägen 66B Gribbylund
Gribbylund

Lansenvägen 66B

Radhuskänsla med stor uteplats i soligt läge, förening med låga avgifter

Såld

Radhuskänsla med stor uteplats i soligt läge, förening med låga avgifter

Varmt välkomna till Lansenvägen 66B och denna gaveltrea med radhuskänsla mitt i villaidyllen. Bostaden är perfekt för dig som vill ha känsla av ett mer privat boende men samtligt vill behålla bekvämligheterna med att bo i lägenhet. Här kliver du in genom den egna entrén och möts direkt av ett gott ljus tack vare fönster i tre väderstreck. In från hallen nås det luftiga vardagsrummet i ljusa färger som vidare leder till den avskilda uteplatsen i lummigt och soligt läge där du kan avnjuta trevliga middagar i den egna oasen. Bostaden erbjuder ett renoverat kök och badrum och är i genomgående fräscht skick med ljus färgsättning. Två sovrum, varav det större med en väl tilltagen klädkammare i anslutning som även kan användas som exempelvis ett hemmakontor.

På kort promenadavstånd nås busslinje som tar dig till stora och fräscha Täby centrum där ett stor utbud av matbutiker, restauranger, klädbutiker mm erbjuds. På promenadavstånd finns även buss som tar dig till Danderyds sjukhus där röda linjens tunnelbana går. För den bilburna går det snabbt att komma ut på E18 och till Stockholm city tar du dig på ca 20 min. Under sommarmånaderna ligger bostaden perfekt till för att ta en kortare tur på cykeln för att bada vid Rönningesjön eller njuta av de trevliga promenadstigarna längst vattnet.

Varmt välkomna att anmäla till någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.