Sara Bjerwe
Sara Bjerwe Sara Bjerwe [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare

Sara Bjerwe

”Jag drivs av viljan att skapa långsiktiga relationer och affärer av god kvalité!”

Täby har så många fördelar, allt från dom goda kommunikationerna in till stan till den underbara naturen – kort och gott allt som fick mig att välja att bosätta mig här. När du anlitar mig kan du räkna med att du får en engagerad mäklare med stark målsträvan och ambitionen att leverera högsta möjliga kvalité och kundnöjdhet genom samtliga delar av processen. För mig är det av stor vikt att både du som köpare och säljare har fått en smidig process där ni båda går ur affären som vinnare.

Jag vill vara delaktig genom hela processen, från första tanke på att sälja till att du hittar ditt nya drömboende. När du träffar mig för första gången tar jag fram en långsiktig försäljningsstrategi som är anpassad efter dina behov och skräddarsydd för att ge dig bäst betalt i Täby. Jag drivs av viljan att skapa långsiktiga relationer och affärer av god kvalité. Detta är ett viktigt karriärsmål för mig eftersom det är när du, som nöjd kund, rekommenderar mig vidare till vänner och familj som jag har lyckats.

Vare sig du planerar att flytta imorgon, om sex månader eller inom två år – så är jag rätt person att ringa idag. Även om du letar ny bostad eller har några generella frågor och funderingar kring marknaden, tveka inte på att höra av dig till mig så bokar vi in ett möte! Ser fram emot ditt samtal!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.