Reg. fastighetsmäklare

Sara Bjerwe

Mitt namn är Sara Bjerwe och jag jobbar som fastighetsmäklare på Svenska Mäklarhuset Täby. Jag är själv bosatt i Täby, även född och uppvuxen i närområdet, vilket gör att jag har en god lokalkännedom. Mina främsta styrkor är mitt genuina engagemang för varje affär, min starka målsträvan och ambitionen att leverera högsta möjliga kvalité och kundnöjdhet genom samtliga delar av processen. Med mig som din mäklare kommer du att få en driven och engagerad mäklare som alltid sätter din trygghet och målbild i största fokus.

Tack vare många år inom konståkning vet jag att resultat kräver god planering, struktur samt ett hårt och målinriktat arbete. Jag gör alltid mitt yttersta för att uppnå de bästa resultaten och drivs av viljan att skapa långsiktiga relationer och affärer av god kvalité. Detta är ett viktigt karriärsmål för mig eftersom det är när du, som nöjd kund, rekommenderar mig vidare till vänner och familj som jag har lyckats.

Viktiga grundstenar för mig är att vara ärlig, ödmjuk och väl påläst. Detta skapar trygghet och leder till lyckade försäljningar. Min ambition och målsättning är att överträffa dina förväntningar på såväl slutpriset på bostaden, men även på mig som din mäklare.

Varmt välkommen att kontakta mig!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.