Täby

Mäklare Erikslund

Erikslund Erikslund [email protected] Svenska Mäklarhuset
Erikslund

Mäklare Erikslund

Erikslundshusen byggdes i början av 1970-talet. Omtyckt området med närhet till Roslagsbanan, buss och ett par minuter till Norrortsleden. Det finns även fina rekreationsområden. I närområdet ligger en välsorterad ICA-butik, Thairestaurang och frisörsalong. Närheten till skog och grönområden ger många möjligheter. På gångavstånd finns konstgräsplan, idrotts- och tennishall samt boulebana, utegym och discgolfbana. Du kan även knyta på dig joggingskorna och ansluta till flera motionsspår där några har elljus. De fina cykelvägarna tar dig lika lätt till badstranden eller svampskogen som till Täby centrum eller arbetsplatsen i stan. I området finns fina förskolor och grundskolor.

Närservice

Samfällighet med lekparker och inbjudande pool för härliga bad under sommarmånaderna. Även garageplats i länga ingår och fria p-platser. Området erbjuder gångavstånd till Vallatorp Centrum, förskolor, skolor och bra kommunikationer med både buss och Roslagsbanan. I Erikslund finns utegym, fotbollsplan, gymnastiksal (det finns en lokal idrottsförening EKF), tennishall, frisbee-bana och en rejäl kälkbacke vintertid. Täby Ryttarcentrum, som bl.a har ridskola ligger i närheten. Det är gångavstånd till Karby Gård som är Täbys Kulturcentrum och bjuder på utställningar, konsthantverksbutik, kafé mm.

Täby

Mäklare Täby

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Täby redan idag.

Ring 87653640 E-post [email protected]

Catalinavägen 8, 18368 Täby

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.