Lägenhet till salu i Sollentuna

Välkommen till Sollentuna, ett attraktivt område med vacker natur och ett rikt kulturliv.

Läs mer

Att leta efter lägenhet till salu i Sollentuna passar dig som vill ha nära till stan men som också gillar att njuta av fina grönområden och härliga naturreservat. Här finns goda trafik kommunikationer med gångavstånd till både t-banan och buss. Arlanda flygplats ligger bara några minuter bort och gör det enkelt för den som reser mycket i jobbet eller på fritiden.

För den som letar efter lägenhet till salu i Sollentuna finns det många områden att välja bland och oavsett vart du väljer att bo har du alltid nära tillgång till storstadspulsen i Stockholm city. Här finns lägenheter för barnfamiljer, för dig som drömmer om den första egna lägenheten och för dig som vill byta ut villan till en bekväm och modern lägenhet.

Vill du bo nära centrum hittar du fina lägenheter i områdena kring Tureberg, Edsberg och Häggvik. Letar du efter nybyggda lägenheter till salu i Sollentuna kan du hitta moderna bostäder i områdena nära Väsjön, Tureberg och Edsviken. Föredrar du att bo lite utanför centrum hittar du vackra och rymliga familjelägenheter och radhus i bland annat Sjöberg, Kärrdal och Helenelund

Väljer du att köpa lägenhet i Sollentuna har du alltid nära till vackra motionsspår och historiska vandringsleder bland naturreservaten kring Järvafältet och Södra Törnskogen. I Sollentuna centrum hittar du ett stort serviceutbud med matbutiker, frisörer, apotek och restauranger med mat från världens alla hörn. I närheten finns också Sollentunas golfbana, centralt belägen en kort resväg från stan.

Oavsett om du letar efter nyproduktion eller en klassisk lägenhet till salu i Sollentuna, är våra erfarna mäklare här för att hjälpa dig att hitta den perfekta bostaden för dig, där inget hem är det andra likt.

Söker du lägenhet till salu i Sollentuna, är du välkommen att kontakta vårt lokala kontor med mäklare som kan allt om ditt område.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.