Kommande försäljningar Älvsjö & Bandhagen

Älvsjö och Bandhagen är områden som präglas av gröna parkområden och närhet till storstadslivet, allt förpackat i en charmig småstadskänsla.

Läs mer

Bor du i någon av de båda orterna har du tillgång till en perfekt balans mellan stadens puls och naturens lugn såväl som levande kultur och god samhällsservice i form av skolor, vårt med mera. Här ger vi dig möjligheten att få koll på kommande försäljningar i Älvsjö och Bandhagen.

Här hittar du aktuell information om kommande bostäder i Älvsjö och Bandhagen samt nyproduktion i dessa attraktiva områden. Bostadsmöjligheter som ännu inte lagts ut för försäljning men som strax kommer ut på marknaden. Genom att hålla dig uppdaterad om kommande försäljningar i Johanneshov har du möjligheten att vara först på bollen när just din drömbostad läggs ut till försäljning, och därmed förutsättningar att planera ditt köp. Hos Svenska Mäklarhuset får du personlig service, engagemang och expertis baserad på lokal kännedom som guidar dig genom hela processen som ett bostadsköp innebär.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering.