Upplands-Bro

Mäklare Bro/Håtuna

Bro/<wbr>Håtuna Bro/Håtuna [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bro/Håtuna

Mäklare Bro/Håtuna

Håtuna består av såväl gårdar som familjevillor. Närhet till Mälaren och stora naturområden. Närmaste skola är byskolanTjustaskolan som ligger i Håbo-Tibble, här finns även två förskolor. Rika möjligheter till ridning och i kommunen finns fyra golfbanor.I Håbo-Tibble har ett rikt utbud av aktiviteter där finns en aktiv idrottsförening som erbjuder fotboll med mera. Du har knappt 4 km till Mälarbad vid Vallbyvik, har man båt kan man åka över till vackra Sigtuna på bara några minuter. Flera golfklubbar och ridskolor finns i närheten.
Håbo-Tibble förskola ligger på Gråbovägen 8 och vänder sig till barn mellan 1-5 år.
I charmiga Tjustaskolan går förskoleklassen samt klass 1-5, det finns även fritidsverksamhet. Skolan ligger på en tomt med anor från början av 1800-talet. Den allra yngsta skolbyggnaden byggdes till 1996 med en stor fin gymnastiksal.
Det är endast 3 mil till Arlanda och 4,5 mil in till Stockholm, nära till busshållplats som tar dig till Kungsängen station.

Upplands-Bro

Mäklare Upplands-Bro

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Upplands-Bro redan idag.

E-post [email protected]

Torget 2 A, Box 2037, 19602 Kungsängen

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.