Såld villa på Gamla Byvägen 2 i Håbo-Tibble
Håbo-Tibble

Gamla Byvägen 2

Egen oas i ogenerat läge i lantlig idyll!

Såld

Egen oas i ogenerat läge i lantlig idyll!

Egen oas i ogenerat läge i lantlig idyll!
Nu ges möjligheten att förvärva det här underbara huset på stor tomt i Håbo-Tibble med härlig utsikt över åkermark.

Huset bjuder på ett snyggt renoverat kök från 2020 med köksluckor i vitt och vitt kakel, satt i halvförband. Fin och fungerande gjutjärnsspis. Rymlig matplats intill köket. Stort och lättmöblerat vardagsrum med en härlig öppen spis. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk avlastningsbänk. Badrum med våtrumsmatta och ljusa väggar. Duschhörna med kaklade väggar. Stor och välkomnande hall med bra förvaringsmöjligheter i garderober. I övre plan är sovrummet med plats för dubbelsäng. För närvarande är det också ett sällskapsutrymme i övre plan som rymmer ytterligare en dubbelsäng om så önskas. Det är nydragen el i bostaden och nytt elskåp.

Intill huset ligger en stor och härlig altan i sydvästligt läge som fångar solens strålar under dagen! Här finns det plats för större loungegrupp och andra utomhusmöblemang. Ett härligt SPA-bad i anslutning till altanen. En nybyggd friggebod med rymlig bastu och en del som kan användas till förvaring eller göras till gästrum. En härlig grillplats finns också på tomten för mysiga grillkvällar. Jordkällare.

På fastigheten står också ett nybyggt garage (2021) på 60 kvm med plats för två bilar. Generös takhöjd på ungefär 2.7 meter. Färdigdraget för vattenburen golvvärme. AC monterad. Fjärrstyrd garageport.

Det här är huset för dig som uppskattar ett bekvämt boende i lantligt läge och samtidigt vill ha smidig pendlingsväg mot Stockholm, Arlanda och Uppsala. Närmaste förskola och skola finns vid Tjustaskolan, 3,7 km bort. Förskola finns även i Håbo-Tibble Kyrkby. I centrala Bro finns flertalet kommunala skolor samt Campus Jensen (F-9). Matinköpen gör ni närmast på ICA Maxi i Bålsta eller Willys i Bro. Välsorterad Coop finns också i Kungsängen med smidig access från motorvägen. Buss mot Kungsängen går från Tranbyggevägen. Från Kungsängen går pendeltågen med kvartstrafik och tar dig till Stockholms centrala delar på ungefär 30 minuter.

Visa mer
Slutpris

3 900 000 SEK

Ansvarig mäklare

Henrik Björkman

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allmänt

Kök

Vardagsrum

Hall

Sovrum

Tvättstuga

Badrum

Tomt

Garage

Altan

Bastu

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning