Solna

Mäklare Näckrosen

Näckrosen Näckrosen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Näckrosen

Mäklare Näckrosen

Behöver er bostad i omåttligt populära Näckrosen en mäklare? Självklart ska ni anlita en trygg fastighetsmäklare på Svenska Mäklarhuset i Solna. Näckrosen är ett fantastiskt område som under lång tid ansetts som en av Solnas stabilaste bostadsområden. Mäklarna i Näckrosen är vana i området, faktiskt sedan mitten på 90-talet. En områdes van och trygg fastighetsmäklare är A och O vid försäljningen av er pärla i Näckrosen.

Våra fastighetsmäklare med över 400 förmedlingar i Näckrosen kommer med glädje bistå er vid en kommande försäljning. Näckrosen har gradvis fått växa fram och idag finns det bostadshus från varje årtionde de senaste 100 åren, vilket präglar Näckrosen och gör det minst sagt unikt. I listan nedan låter vi tankarna om en kommande drömbostad växa fram och är övertygande om att något objekt kan passa dig. Läs gärna mer om våra anrika bostadsområden och våra trygga mäklare i Solna.

Kommunikation

Tunnelbana: Kort gångavstånd om 2 minuter till tunnelbana, station Näckrosen (två uppgångar) som går mot Fridhemsplan och Centralen (11 min restid) i ena riktningen samt mot Kista och Akalla i den andra riktningen.

Buss: Nära busshållplatsen vid Råsundavägen där busslinje 515 går till Solna station och Odenplan och i andra riktningen till Sundbyberg station. Bussen avgår flera gånger i timmen och har en restid om ca 15 min in till city. Busslinje 505 avgår nere på Sjövägen och går i ena riktningen mot Solna Centrum och i den andra riktningen mot Ulriksdals pendeltågsstation. Bussen avgår flera gånger i timmen.

Närservice

Näckrosen är granne med historiska Filmstaden som har anor från den svenska filmindustrin. Här finns flertalet trevliga restauranger, en välsorterad ICA-butik, kvartersbiograf och ett gym för den träningsglada. I Näckrosens absoluta närhet finns Solnas äldst bevarade bebyggelse där många av husen i området är från sekelskiftet med dess speciella charm, gamla Råsunda. Längs med Råsundavägen ligger ett flertal restauranger, butiker och caféer som är väl värda ett besök.

Området har även en uppskattad förskola i perfekt läge till de boende i Näckrosen. Området ligger i närheten av Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk längs vattnet och villakvarteren i Råsunda. Med knappt gångavstånd till Arenastaden med Westfield Mall of Scandinavia, som är ett av Skandinaviens mest välsorterade köpcentrum med över 200 butiker och restauranger, Sveriges första IMAX biograf med Nordens största dukar och VIP-salonger.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.