Såld lägenhet på Näckrosvägen 39 i Råsunda
Råsunda

Näckrosvägen 39

Smakfull 2:a belägen på omtyckta Näckrosvägen

Såld

Smakfull 2:a belägen på omtyckta Näckrosvägen

Varmt välkomna till denna välplanerade tvåa med fina ytskikt belägen på populära Näckrosvägen. Med sitt höga läge Här bor ni i en lägenhet som disponeras över ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydväst-läge, kök med plats för matgrupp, sovrum, klädkammare, stambytt och uppfräschat badrum och en välkomnande entré.

- Balkong med eftermiddags- och kvällssol
- 150 m till Tunnelbana
- Enhetligt ekgolv
- Vackert furugolv
- Fina ytskikt
- Stambytt och uppfräschat badrum
- Tvättmaskin
- Välskött och fullutrustat kök
- Omtyckt BRF
- Närhet till grönområden
- 2 tillhörande Förråd

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

3 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.