Såld lägenhet på Näckrosvägen 21 i Näckrosen
Näckrosen

Näckrosvägen 21

Renoveringsdröm med stor potential på populära Näckrosvägen!

Såld

Renoveringsdröm med stor potential på populära Näckrosvägen!

** Accepterat pris **

Varmt välkomna till denna renoveringsdröm på populära Näckrosvägen. Det höga och fria läget och de vackra originaldetaljerna gör att denna lägenhet har en otrolig potential.
Lägenhet disponeras över ett rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydväst-läge, kök med plats för matgrupp, sovrum, klädkammare, stambytt badrum och en välkomnande entré.

- Renoveringsdröm
- Högt och fritt läge
- Balkong med eftermiddags- och kvällssol
- 300m till tunnelbana
- Genomgående planlösning med fin utsikt i två väderstreck
- Stambytt badrum
- Tvättmaskin
- Omtyckt BRF
- Närhet till grönområden
- 2 tillhörande Förråd

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.