Såld lägenhet på Näckrosvägen 41 i Näckrosen
Näckrosen

Näckrosvägen 41

Kvadratsmart 1:a i perfekt läge med fransk balkong i västerläge och 50 m till T-bana!

Såld

Kvadratsmart 1:a i perfekt läge med fransk balkong i västerläge och 50 m till T-bana!

Varmt välkomna till denna ljusa och kvadratsmarta 1:a i ett av Råsundas absolut bästa lägen på omåttligt populära Näckrosvägen. Lägenheten disponeras över ett rymligt och lättmöblerat allrum med gott om plats för matbord, säng, soffa och övrigt möblemang. Lägenheten har stora fönsterpartier och en fransk balkong med eftermiddags/kvällssol som nås från allrummet. Du finner även ett helkaklat och stambytt badrum med mycket förvaring i både platsbyggda garderober i hallen samt dubbla förråd i källare och på vind.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 5 minuter från Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

Visa mer
Slutpris

2 120 000 SEK

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Allrum

Kök

Badrum

Hall

Entré

Fasad

Övriga bilder

Näckrosens tunnelbanestation

Gamla Filmstaden runt knuten

Granne med Råsunda Vattentorn.

Gamla Råsundas fina kvartér

Mall of Scandinavia

Råstasjön

Råsundavägen

Stråket i Gamla Råsunda

Planlösning