Såld lägenhet på Näckrosvägen 43, 3tr i Råsunda
Råsunda

Näckrosvägen 43, 3tr

Renoverad 2:a med västbalkong belägen på omtyckta Näckrosvägen

Såld

Renoverad 2:a med västbalkong belägen på omtyckta Näckrosvägen

Varmt välkomna till denna välplanerade och renoverade tvåa belägen på populära Näckrosvägen. Här bor ni i en lägenhet som disponeras över ett rymligt vardagsrum med originalparkett och utgång till balkong i soligt sydväst-läge, påkostat och fullutrustat kök från ballingslöv med kompositstenskiva, rymligt sovrum, praktisk klädkammare, stambytt badrum och en välkomnande entré med massor av förvaring. Till lägenheten hör även dubbla förråd, ett på vinden och ett i källaren.

Här bor ni i en trygg och stabil förening som äger marken och har en mycket god ekonomi. Lägesmässigt kan det knappast bli bättre! En kort promenad från bostaden ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med sköna promenadstråk och natur. Välbesökta Mall of Scandinavia med intilliggande pendeltåg ligger också bara några minuter bort och är väl värt ett besök. Kommunikationer i form av buss och tunnelbana nås inom 100m på Råsundavägen och närliggande Solna Centrum erbjuder förutom över 120 butiker och restauranger även tvärbana. Råsunda är ett omtyckt område med flertalet mysiga restauranger, caféer och butiker samt präglas av arkitektur från förra seklet.

För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Joakim Wihlbäck 0708122244

Visa mer
Slutpris

3 620 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.