Solna

Mäklare Bergshamra

Bergshamra Bergshamra [email protected] Svenska Mäklarhuset
Bergshamra

Mäklare Bergshamra

Letar er skatt i Bergshamra efter en driven fastighetsmäklare? Valet av mäklare är då givet, Svenska Mäklarhuset i Solna. Mäklarna beskriver Bergshamra som ett unikt bostadsområde där idyllen är högst påtaglig. Läget mitt emellan Brunnsviken och Edsviken gör Bergshamra till en fridfull oas mitt emellan motorvägar och storstadsbebyggelse. För oss på Svenska Mäklarhuset i Solna är det otroligt viktigt att varje enskild affär i Bergshamra hanteras med varsamhet. Mäklarna sätter ett högt värde på er kundnöjdhet, ni ska känna er trygga med vår expertis. Er bostad förtjänar en noggrann mäklare som inte ger sig!

Med stenkoll på Bergshamras områdespriser är vi det självklara valet av mäklarfirma. Mäklarnas personliga engagemang och fingertoppskänsla för affärer genomsyrar allt vi gör. Vi tror att någon av våra listade bostäder nedan i Bergshamra ska passa er. Läs gärna mer om våra andra trivsamma bostadsområden och våra personliga mäklare i Solna.

Kommunikation

Flertalet busslinjer från Bergshamra Centrum:
540 Universitet-Tensta
509 Djursholms torg- Brommaplan via Solna Centrum
508 Danderyds sjukhus- Karolinska sjukhuset
503 Himlabacken- Ulriksdals Wärdshus
178 Kista(direktbuss)- Mörby station
177 Mörby Centrum- Solna Centrum via Solna station

Tunnelbanans röda linje:
Mörby Centrum- Fruängen
Restid 11min till T-Centralen

Närhet till många stora vägnät t.ex. E4, E18 och Roslagsvägen.

Många goda promenad och cykelvägar till Stockholm, Universitet, Solna, Danderyd, Brunnsviken, Edsviken mm.

Närservice

Från Bergshamra når ni med promenadavstånd fantastiska Sjöstugan där fikabröd och lättare luncher kan avnjutas i direkt anslutning till vattnet. Brunnsvikens vatten med sköna sol- och badmöjligheter om sommaren och skridskoåkning om vintern hittar ni runt knuten. Från Bergshamra når ni Hagaparken, Bergianska trädgården och Naturhistoriska riksmuseet smidigt. Vi på Svenska Mäklarhuset i Solna kan varmt rekommendera Bergshamras pärla, restaurang Bockholmen för lunch som såväl middag i svårslagen miljö!

I området finns en välsorterad ICA-Nära, välskötta idrottsplatser samt uppskattade skolor och förskolor. För den som önskar når ni smidigt till både Westfield Mall of Scandinavia samt Solna Centrum. Här erbjuds större mataffärer, stora klädbutiker och härliga restauranger.

Solna

Mäklare Solna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Solna redan idag.

Ring 8830550 E-post [email protected]

Råsundavägen 121, 16950 Solna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.