Såld lägenhet på Rådjursstigen 16 i Bergshamra
Bergshamra

Rådjursstigen 16

Unik etta med fantastisk inglasad balkong och låg avgift!

Såld

Unik etta med fantastisk inglasad balkong och låg avgift!

**ACCEPTERAT PRIS - Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för privatvisning!!**

Varmt välkommen till denna ljuvliga lägenhet centralt belägen i lugna och mysiga Bergshamra.

Här bor du i en klassisk 50-talslägenhet med mycket bra planlösning, direkt när du kliver in i bostaden känner du att det här är en bostad man vill vara i.
Hallen är rymlig och där finns gott om förvaring, du möts också direkt av ett fantastisk ljusinsläpp från de genomgående fönsterpartierna. I hallen finns det två inbyggda garderober för extra förvaring och hela bostaden är kvadratsmart.
Bostaden om 35kvm är luftig och hemtrevlig. Den inglasade balkongen kan nyttjas som ett extra rum och där rymmer du större matgrupp, lounge möbler samt annat möblemang. Utsikten från balkongen är oslagbar, här vill man inte annat än sitta och avnjuta morgonkaffet ostört med naturen som utsikt. Lägenheten har en optimal planlösning utan insyn, vardagsrummet är stort och här finns också en sovalkov som gör bostaden extra mysig. Bostadens kök är praktiskt och ljust, där har du gott om arbetsytor, kombinerad kyl/ frys och plats för mindre matgrupp.
Badrummet i bostaden är stambytt och här finns badkar, toalett och spegel ovan kommod.

Som boende i Brf Gravyren bor du i en välskött och solid bostadsrättsförening med låg belåning!
Här finns gym och bastu att nyttja och till bostaden hör två stycken förråd, ett stort källarförråd samt en matkällare. Inte nog med det har du också som medlem i föreningen tillgång till hela fem tvättstugor. Suveränt när man vill tvätta i sista minut.

Bostadens läge är oslagbart med endast ett få tal minuters promenad till Bergshamra torg där närhet till alla tänkbara kommunikationer och bekvämligheter finns. Perfekt för dig som vill bo naturnära med badmöjligheter och löpspår, men ändå ha närhet till Stockholm City.
I närområdet finner du Ulriksdals slott, Bockholmen, Brunnsviken och Bergianska Trädgården. Knappa 10 minuter från innerstan med tunnelbana.

Missa inte chansen att få bo i denna mysiga bostad! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 070-6129588 för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 715 000 SEK

Ansvarig mäklare

Erika Eriksson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Allrum

Kök

Badrum

Balkong

Utsikt

Fasad

Bastu

Gym

Närområde

Övriga bilder

Planlösning