Såld lägenhet på Pipers Väg 165, 2tr etage i Bergshamra
Bergshamra

Pipers Väg 165, 2tr etage

Topprenoverad 30-talsdröm i etage med tidstypiska detaljer och brf med trädgård, relax och gym!

Såld

Topprenoverad 30-talsdröm i etage med tidstypiska detaljer och brf med trädgård, relax och gym!

För första gången sedan huset byggdes om till bostadsrätter saluförs en av föreningens större lägenheter. Huset är byggt 1930 i tjugotalsklassicistisk stil och användes som frökontrollanstalt, 2018 Renoverades hela huset och byggdes om till bostadsrätter. Denna helt fantastiska etagelägenhet har allt, smakfullt renoverad med kvalitetsmaterial, högt i tak, tidstypiska detaljer och en unik bostadsrättsförening med egen trädgård, bastu/relax och gym. Hela lägenheten kommer att fotograferas i augusti.

Suveränt och barnvänligt läge i attraktiva Bergshamra omgivet av Edsviken och Brunnsviken, med närhet till smultronställen som Ulriksdals trädgårdar och slott, Tivoliparken och Bockholmens mysiga båthamn i kombination med det bekväma avståndet in till Stockholms stad och puls. Bara ett stenkast från tunnelbana, bussar och service. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som uppskattar ett centralt läge med närhet till Stockholm city, centrala Danderyd och Solna Centrum. Stockholms Universitet och KTH ligger inom cykel- eller gångavstånd.

Fritidsaktiviteter kan utövas på Bergshamra IP med fotbollsplan, löparbanor, tennisbanor och en mindre grusplan. I skogen bakom IP finns ett elljusspår. I området finns även Svedenbadet som är ett tempererat utomhusbad med 25m bassäng.Suveränt område för dig som vill ha nära till sjö och land och samtidigt nyttja goda kommunikationer. Vid soliga dagar finns både Edsviken och Brunnsviken med fina badmöjligheter och naturupplevelser.

Visa mer
Slutpris

10 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Balkong

Vardagsrum

Kök

Matplats

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum - entreplan

Hall

Master bedroom

Badrum - övre plan

Förening

Gym

Relaxavdelning i källare

Trädgård

Omgivning

Övriga bilder

Planlösning