Såld lägenhet på Pipers Väg 165, 2tr i Bergshamra
Bergshamra

Pipers Väg 165, 2tr

Topprenoverad 30-talsdröm i etage med tidstypiska detaljer och brf med trädgård, relax och gym!

Såld

Topprenoverad 30-talsdröm i etage med tidstypiska detaljer och brf med trädgård, relax och gym!

Huset är byggt 1930 i tjugotalsklassicistisk stil och användes som frökontrollanstalt, 2018 Renoverades hela huset och byggdes om till bostadsrätter. Denna helt fantastiska etagelägenhet har allt, öppen planlösning som erbjuder många olika möbleringar och möjligheter, dubbla badrum, smakfullt renoverad med kvalitetsmaterial, högt i tak och tidstypiska detaljer. Allt i en unik bostadsrättsförening med både god ekonomi samt egen trädgård som har både fruktträd, härlig pergola, studsmatta och i källarplan finns bastu/relax och ett välutrustat gym.

Suveränt och barnvänligt läge i attraktiva Bergshamra omgivet av Edsviken och Brunnsviken, med närhet till smultronställen som Ulriksdals trädgårdar och slott, Tivoliparken och Bockholmens mysiga båthamn i kombination med det bekväma avståndet in till Stockholms stad och puls. Ca 150m till badbryggan med det mysiga Kafe Sjöstugan som serverar nybakade bullar och annat gott. Mängder av lekplatser, äppelodling, hundpark och fårhage runt knuten. Bara ett stenkast från tunnelbana, bussar och service. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som uppskattar ett centralt läge med närhet till Stockholm city, centrala Danderyd och Solna Centrum. Stockholms Universitet och KTH ligger inom cykel- eller gångavstånd.

Fritidsaktiviteter kan utövas på Bergshamra IP med fotbollsplan, löparbanor, tennisbanor och en mindre grusplan. I skogen bakom IP finns ett elljusspår. I området finns även Svedenbadet som är ett tempererat utomhusbad med 25m bassäng. Suveränt område för dig som vill ha nära till sjö och land och samtidigt nyttja goda kommunikationer. Vid soliga dagar finns både Edsviken och Brunnsviken med fina badmöjligheter och naturupplevelser.

Visa mer
Slutpris

8 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Joakim Wihlbäck

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.