Såld lägenhet på Barks väg 6 i Bergshamra
Bergshamra

Barks väg 6

Elegant 2:a med fantastisk inglasad uteplats i populära Bergshamra

Såld

Elegant 2:a med fantastisk inglasad uteplats i populära Bergshamra

Välkommen till denna eleganta 2:a med en stor, inglasad uteplats i ostört läge!

Här bor du i ett fantastiskt populärt område i en sällsynt välskött förening och lugnt, ostört läge. Interiören i lägenheten är genomgående valnötsparkett och målade väggar. Helkaklat badrum, renoverat stilsäkert kök samt ett sovrum med plats för dubbelsäng, i anslutning till sovrummet finns en walk in closet. Tillhörande lägenheten finns ett stort förråd om ca 11 kvm.
Från vardagsrummet nås lägenhetens västvända, inglasade uteplats. På uteplatsen finns även ett utomhusförråd som är perfekt för att förvara grill och trädgårdsredskap. Uteplatsen är belägen mot föreningens stora trädgård med en bred variation av växtlighet samt flertal fruktträd, bland annat körsbärsträd, där medlemmarna själva kan plocka

I populära Bergshamra bor du med cykelavstånd till city, vatten och grönområden i form av Brunnsviken, Edsviken, Ulriksdals slottspark, Tivoliparken och kolonilottsområden. Närservice med Coop, Bergshamra C, vårdcentral, flertalet restauranger och caféer mm. Även fantastiska kommunikationer med tunnelbanans röda linje med ca 10 min till Stockholm Central, samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

4 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Tim Enström

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.