Stockholm

Mäklare Hägerstenshamnen

Hägerstenshamnen Hägerstenshamnen [email protected] Svenska Mäklarhuset
Hägerstenshamnen

Mäklare Hägerstenshamnen

Hägerstenshamnen är ett vackert naturområde invid Mälarens strand. På de mysiga promenadstråken vid Mälaren finns flertalet populära och trevliga caféer som Konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens café. Båthamnar och flera badplatser finns i närområdet, samt en 4H-gård med djur och aktiviteter för barn. Området är känt för att ha flera bra dagis och skolor.

I Axelsbergs Centrum finner ni all tänkbar service så som bl.a. en bra ICA, restauranger, tunnelbana, vårdcentral, apotek mm. Tunnelbana samt livsmedelsbutik finner ni även i Örnsbergs centrum. Med endast 10 minuters promenad hittar ni dessutom mysiga Mälarkrogen vid Klubbacken.

I närbelägna Aspuddens centrum finns, livsmedelsbutiker, caféer, pizzerior, videobutik, blomsteraffär, cykelaffär, kemtvätt, frisörer samt skomakare etc. Här finns även restauranger med influenser från bland annat Japan, Vietnam, Thailand, Danmark, Indien och Medelhavet. Lagom promenadavstånd till Vinterviken med populära caféer och lunchrestauranger samt skulpturparken. Här finns trevliga promenadstråk samt samt skid- och skridskoåkning vintertid. Kort promenad till badplats vid Mälaren. Ett stenkast bort finns även populära Aspuddsparken med "mini zoo" och minigolfbana. Söderlikt caféutbud med folkfyllda lokaler och välsmakande kaffe på kort avstånd, bl.a. genom Manhem Café och deli. Ca 25 minuters promenad till Liljeholmsgallerian med 90 butiker, caféer och restauranger. I och runt gallerian finns fyra större livsmedelsaffärer, tandläkarmottagning, gym, apotek, banker, systembolag, spelbutik, Liljeholmens vårdcentral som bl a omfattar närakut, mödrahälsovård och barnavårdscentral, frisörsalonger och kemtvätt. I Örnsberg och Aspudden med omnejd finns flera förskolor och skolor för alla åldrar.
Det tar ca 15 minuter att på cykel rulla till heta Hornstull med ett digert café- och publiv. Bo i ett av Stockholms mest expansiva områden med direkt närhet till allt!

Kommunikation

Tunnelbana till Axelsberg eller Örnsberg tar endast 14 min till T-Centralen. Ett flertal busslinjer passerar området. Lätt att ta sig med bil till riksväg E4/E20.

Parkering

Fir parkering i området.

Hägersten/ Liljeholmen

Mäklare Hägersten/ Liljeholmen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Hägersten/ Liljeholmen redan idag.

Ring 859905200 E-post [email protected]

Tellusborgsvägen 69, 12629 Hägersten

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.