Selmedalsringen 10 Hägerstenshamnen
Hägerstenshamnen

Selmedalsringen 10

Såld

Här välkomnas man av en härlig atmosfär tack vare öppna och sociala ytor i samband med stora fönsterparier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Lägenheten har renoverats med omtanke och präglas av en hög och modern standard. Vardagsrummet bjuder på stora och lättmöblerade sällskapsytor samt gott om förvaring. En inglasad balkong i sydvästläge som bjuder på sol i princip hela dagen med lummig omgivning. Vidare erbjuds ett fullutrustat och nyrenoverat kök i bistrostil med plats för större matgrupp. Lägenheten disponeras idag som tre rum och kök som erbjuder ett större masterbedroom och ett till sovrum som enkelt kan användas till ett barnrum, gästrum eller kontor. Lyxigt och nyrenoverat badrum med stilrena materialval samt separat tvättdel. Inbjudande hall som naturligt sammankopplas med resterande lägenhet och erbjuder exceptionella förvaringsmöjligheter.

BRF Hägerstenshamnen nr 4 är en välskött och solid förening. Husen stod klara 1990 och föreningen äger marken (friköpt). Föreningen upplåter 100 bostadsrätter och är en del av samfälligheten Träpatronen. Förening har en god ekonomi och dem har under de senaste fem åren gjort flertalet stora renoveringar. Föreningen erbjuder sina medlemmar en prunkande stor trädgård som sköts av trädgårdsmästare, gården har flera fina uteplatser, stor grill och boulebana. Här är det underbart att sitta under äppelträd och känna sommarbrisen. Vidare erbjuds två stora tvättstugor, cykelförråd, barnvagnsrum och en övernattningslägenhet. Föreningen samfällighet disponerar över ett parkeringsgarage med ca 240 parkeringsplatser (inkl hybrid- och elbilsplatser) som medlemmarna kan hyra mot en månadsavgift på omkring 500kr, föreningen har även p-platser utomhus.

Hägerstenshamnen är ett vackert naturområde invid Mälarens strand. En kort promenad når du populära Aspudden och flertalet mysiga promenadstråk finns längs med Mälaren. Området erbjuder flertalet trevliga caféer som Konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens café. Båthamnar och flera badplatser finns i närområdet, samt ett mini zoo med djur och aktiviteter för barn. Området är som en familjedrömmen då det erbjuds flertalet förskolor och skolor i närheten. Området erbjuder exceptionella kommunikationsmöjligheter med tunnelbana från både Axelsberg och Örnsberg som endast tar 14 min till T-Centralen. Ett flertal busslinjer passerar området. Du tar dig enkelt med bil upp till riksväg E4/E20.

Visa mer
Slutpris

4 800 000 kr

Ansvarig mäklare
Alexander Satzger von Balvanyos

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.