Vallentuna

Mäklare Ormsta

Ormsta Ormsta [email protected] Svenska Mäklarhuset
Ormsta

Mäklare Ormsta

Ormsta är ett populärt, lugnt och trevligt område, centralt i Vallentuna. Området ligger inte långt ifrån all service och bra kommunikationer. Mycket bra område för barnfamiljer med flera parker i närheten, skog med pulkabacke och rikligt med barn i området. En helt ny lekplats, "Lasseparken" stod klar 2019 och ligger på grönytan i Tellusområdet bakom gymnasiet i centrala Vallentuna.

Områdets skola Hagaskolan ligger i en naturskön omgivning med närhet till kommunikationer. Det finns flera förskolor i området; Hagaskolan F-9, Ormstaskolans fritidshem, Smultronet, Ormsta, Vintergatan, särskolas fritidshem. Gå in på www.vallentunakommun.se för mer information.

Kommunikation

Roslagsbanan tar dig från centrala Vallentuna till Stockholms innerstad på ca 30 minuter, närmaste station Ormsta station. Till/från Vallentuna centrum går bussar till tunnelbanan i Danderyd samt till Upplands-Väsby, Österåker och Täby. Skoltidsanpassade lokala busslinjer trafikerar glesbygd - tätorter, och det finns en lokal ringlinje i Vallentuna tätort. Med bil är det ca 2,5 mils färd till Stockholms innerstad. Till Arlanda kommer man kommunalt via buss 524 från Vallentuna C till Upplands-Väsby stn där man byter till Upptåget som går direkt till Arlanda. Total restid från centrum ca 45 min. Med bil är det ca 3 mils färd till Arlanda.

Närservice

I närheten finns motionsspår, ishall samt norrorts största gym med simhall. Vallentuna är till ytan en stor kommun där en av de främsta kvalitéerna är natur- och kulturliv. Här finns det gott om badplatser, vandringsstråk, ängar och skog. Här bor du i en levande småstad med mycket historik, nära storstaden och nära naturen.

Vallentuna

Mäklare Vallentuna

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Vallentuna redan idag.

Ring 868439790 E-post [email protected]

Skördevägen 2, 18631 Vallentuna

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.