Såld villa på Rundvägen 12 i Ormsta
Ormsta

Rundvägen 12

Välplanerat och charmigt hus med låg förbrukning!

Såld

Välplanerat och charmigt hus med låg förbrukning!

Nu saluförs detta välrenoverade hus i populära Ormsta! Utmärkt beläget högt upp på kulle med enastående utsikt och optimalt solläge.

Om totalt 120 välplanerade kvadratmeter har man på entréplan ett sovrum, ett av husets två fina badrum, ett härligt kök med köksö och öppen planlösning mot matplats och vardagsrum samt mysig braskamin. På övervåningen finns två sovrum, allrummet samt husets andra badrum. Man har även ett garage om 26 kvm med tillhörande infart med plats för två bilar och el-bilsladdare finns installerat. Här finns även bastu/relaxbyggnad om 14 kvm.

Huset erbjuder låg förbrukning om totalt 12 300 kWh/år tack vare luft-/luftvärmpepump samt braskamin.

Ormsta är ett populärt, lugnt och trevligt område centralt i Vallentuna. Området ligger med närhet till all service och bra kommunikationer i form av Roslagsbanan och bussförbindelser. Mycket bra område för barnfamiljer med flera parker i närheten och naturen runt hörnet. Närmsta skola är Hagaskolan som erbjuder F-9 med cirka 850 elever.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

5 600 000 SEK

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Matplats

Kök

Vardagsrum

Badrum - entreplan

Hall/Entré

Vardagsrum övre plan

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum - övre plan

Sovrum 3

Bastu

Övriga bilder

Fastighetskarta

Planlösning