Såld radhus på Karlavägen 35 i Södra Haga
Södra Haga

Karlavägen 35

Toppfräscht BR-radhus i populär familjeidyll!

Såld

Toppfräscht BR-radhus i populär familjeidyll!

I en härlig familjeidyll finner du detta toppfräscha och totalt ombyggda BR-radhus där allt är renoverat 2016. 4 stora sovrum, ett härligt och öppet vardagsrum mot köket, 2 stilrena badrum och en klädkammare på vardera våning. Två stycken uteplatser där framsidan har en härlig morgonsol och baksidan har sol från lunch till kväll. På nedreplan har ett nytt ljust parkettgolv lagts in och köksluckorna lackats om.

Bostaden ligger suveränt beläget till i det barnvänliga området Södra Haga med gångavstånd till Vallentuna Centrum, kommunikationer, lekplats och i direkt anslutning till p-plats som ingår i avgiften. Man har även närhet till Haga skolan (F-9), idrottsanläggningar och härliga promenadstråk. Här bor man tryggt och bostaden ingår i föreningen BRF Kvarnhöjden som nyligen målat föreningens fasader samt bytt entré-/förrådsdörrar på samtliga radhus.

För mer information kontakta ansvarig mäklare Fredrik Ulvestaf på 0766-976 586 alt. [email protected]. Invändiga bilder kommer att läggas ut inom kort. Intresserad? Ring mäklaren!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 SEK

Ansvarig mäklare

Fredrik Ulvestaf

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

6704204_2-312-6_2D_extra.jpg