Helsingborg

Din mäklare i Helsingborg

Vi kan Helsingborg!

Ring 0704-37 11 40 E-post HELSINGBORG@smh.se 

Grepgatan 44, 254 48 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.


SVENSKA MÄKLARHUSET

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. Vi har kontor från Uppsala i norr till Malmö i söder – med utlandskontor i både Thailand och Spanien. Företaget grundades 1990 och har i stadig takt expanderat till de 30 kontor som finns idag. Svenska Mäklarhusets är ett etablerat varumärke som står för trygghet, kunskap och personlighet.

Vi kan Helsingborg!

Helsingborg sträcker sig från Rydebäck i söder till Utvälinge i norr, från Centrum och havet till de öppna landskapen och idylliska byarna. I Helsingborg finns det många mäklare och det är ofta en djungel att hitta rätt. Helsingborg med omnejd är en stor och komplicerad marknad att verka i. Det finns otroligt blandad bebyggelse och prisintervaller där det skiljer 10-tals miljoner kronor. Det är viktigt att välja en mäklare som kan marknaden, har gedigen erfarenhet och ett affärsmässigt driv! Efter nästan 10 år på en av stans största mäklarfirmor bestämde jag mig för att starta eget. Jag ville ha möjlighet att utveckla mitt varumärke och min mäklartjänst för att mina kunder skulle få det absolut bästa. Jag ville skapa en heltäckande mäklartjänst av högsta kvalitet med fokus på kunder, lojalitet och ärlighet. Nu slår jag upp dörrarna till Svenska Mäklarhuset Helsingborg!

Säljguiden

Så här går det till – från första mötet tills dess din bostad är såld.

ANPASSAD EFTER DINA BEHOV

Vi tror på en personlig och anpassad försäljningsprocess skräddarsydd efter dina behov. Vår kunskap tillsammans med allt du vet om din bostad och ditt område blir en lyckosam kombination. Vill du vara delaktig i alla steg längs vägen? Gillar du inredningsdesign och styling? Vill du vara med och utforma säljmaterialet och tycka till om vad vi ska framhäva med bostaden? Bra då gör vi det tillsammans. Tycker du att en bostadsförsäljning är stressande, krångligt och jobbigt? Då kan du lugnt överlämna hela processen till oss, så håller vi dig underrättad längs hela vägen.

En försäljning med oss är anpassad efter dina behov, helt enkelt.

Så tycker våra kunderVi på kontoret

Till salu ( bostäder , varav kommande försäljningar )

Sålt i området