Stockholm

Mäklare Älvsjö Torg

Älvsjö Torg Älvsjö Torg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Älvsjö Torg

Mäklare Älvsjö Torg

De centrala delarna av Älvsjö är mycket fint och idylliskt område som ursprungligen i huvudsak bestod av villabebyggelse. På senare årtionden har det även byggts en stor del flerfamiljshus.
På behagligt cykelavstånd hittar du Långbro park som är ett unikt och naturskönt parkområde med stora gräsytor och en trevlig damm. Här ligger de historiska sekelskiftesbyggnader Stora Kvinns och Stora Mans. Populära och välbesökta Långbro Värdshus ligger i Långbro park.
Ett annat trevligt utflyktsmål är Långsjön med dess mycket populära badplats där det även finns grillplats och beachvolleyplan. Vintertid plogas en skridskobana.
I närheten finns också Älvsjöskogen och Älvsjö gamla IP. Det är ett natur- och skogsområde med fotbollsplan och upplysta motions- och skidspår som stadsdelsnämnden ansvarar för.
Ett flertal omtyckta förskolor och grundskolor finns i området.
Älvsjö centrum genomgår just nu en stor utbyggnad med nytt resecentrum och utbyggnad av bostäder, affärer och restauranger.
Läs mer på http://www.stockholm.se/alvsjocentrum

Kommunikation

Älvsjö Centrum är en knutpunkt när det gäller kommunala färdmedel. Med pendeltåg tar det bara ca 10 minuter till Stockholms Central. Bland ett flertal busslinjer som trafikerar Älvsjö Centrum kan nämnas buss 144 som ansluter till T-banans röda linje i Fruängen samt T-banans gröna linje vid Gullmarsplan.

Närservice

I Älvsjö centrum finns ett stort utbud av det mesta man kan önska sig i vardagen, såsom bl a vårdcentral, apotek, bank, bibliotek, restauranger, inredning, florist, frisör och konditori. Veckans handling kan man med fördel göra på en välsorterad Coop i Älvsjö centrum eller på Hemköp, WiLLY:S-butik invid Stockholmsmässan eller på stora Coop i Västberga.

Övrigt

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren och föreningen. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Köparen uppmanas även att kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet om denna är väsentlig för köparen. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakt tas med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Öppen budgivning:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan överlåtelseavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet. Budgivningen redovisas öppet via vår hemsida och Hemnet. Bud lämnas direkt till mäklaren.

Älvsjö/Bandhagen

Mäklare Älvsjö/Bandhagen

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Älvsjö/Bandhagen redan idag.

Ring 46812013250 E-post [email protected]

Glasfibergatan 6, 12545 Älvsjö

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.