William Mesch
William Mesch William Mesch [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. Fastighetsmäklare

William Mesch

Jag är en pigg och driven fastighetsmäklare som har en passion för att hjälpa människor att hitta sina drömhem. Jag är uppväxt i Älvsjö och bor kvar än idag. Därför känner jag väl till områdets smultronställen samt vilka skolor och förskolor som är populära.

Jag tror på att ett personligt och professionellt förhållande mellan mäklare och kund är nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Jag är alltid tillgänglig för mina kunder, oavsett vad det gäller, och jag strävar alltid efter att överträffa era förväntningar. Att köpa och sälja sin bostad är en av de viktigast affärerna man gör i sitt liv och jag arbetar alltid för att ni ska få det bästa resultatet och en trygg affär.

Jag har god kunskap om branschen och är alltid uppdaterad med de senaste trenderna och utvecklingarna. Oavsett om du letar efter en bostad eller om du planerar att sälja din nuvarande, så kan jag hjälpa dig att navigera genom hela processen och se till att du får det bästa möjliga resultatet.

Kontakta mig för mer information så hjälper jag gärna till. Vill du även ha hjälp med styling, bankkontakt eller bara råd så hör av dig!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.