Älvsjö Torg 17, vån 4 Älvsjö
Älvsjö

Älvsjö Torg 17, vån 4

Rymlig fyra, högt upp i huset med balkong mot innergård

Såld

Rymlig fyra, högt upp i huset med balkong mot innergård

Välkomna till Älvsjö torg 17 och denna rymliga och socialt planerade fyrrummaren högt upp i huset med stora fönsterpartier och socialt planerade ytor! Perfekt bostad för såväl familjen, som för paret eller den som vill ha stora sällskapsytor och ett boende att direkt flytta in med all önskvärd service nere på torget. Här erbjuds en välplanerad bostad med ett stilrent och modernt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet, balkong mot föreningens mysiga och ombonade innergård. Vidare erbjuds tre bra sovrum, lyxen till både ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare, samt en wc. Utöver det en hall med god plats för avhängning och förvaring av ytterkläder. Detta välplanerade hem har en genomgående hög standard med stilsäkra materialval såsom vitmålade väggar, golv av parkett och fönsterbänkar av natursten. Dessutom finns ett förråd smidigt på samma våningsplan.

I Brf Älvsjö Torg bor ni med ett oslagbart läge i modern fastighet från 2015 med en fin innergård som bara de boende kommer åt. Precis utanför porten finns pendeltåg, flertalet busslinjer, restauranger, caféer och butiker. Med pendeltåget tar det ca 9 min till Stockholm C. Förutom all närservice finns likväl grönområden vid Älvsjöskogen med motionsspår medan badentusiasterna sommartid kan bege sig på en cykeltur till Långsjöbadet med grönområden, klippor, sandstrand och restaurang. Helt enkelt det bästa av både pulsen och lugnet i skogsområden i närheten.

Varmt välkomna att boka in er på någon av våra visningar!

Visa mer
Slutpris

5 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Kelly Ståhl

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.