My Lundberg
My Lundberg My Lundberg [email protected] Svenska Mäklarhuset
Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

My Lundberg

Jag är driven och tävlingsinriktad och lever efter att allt är möjligt. Jag vet att personligt engagemang är viktigt i denna bransch, såväl som kunskap, service och förtroende.

Jag är uppvuxen i söderort och bor här även idag. Därför har jag god lokalkännedom och vet vilka restauranger man bör besöka samt vilka skolor och förskolor som är populära med mera. Att köpa och sälja sin bostad är en av de viktigaste affärerna man gör i sitt liv. Som er mäklare är det viktigaste att tillgodose ert behov och skräddarsy den bästa lösningen för just er. Jag arbetar för att ni ska få bäst betalt och en trygg affär. Mitt mål är att ni ska vara så pass nöjda efter er försäljning att ni mer än gärna vill rekommendera mig vidare till vänner och bekanta.

Bakgrund
Har varit i fastighetsbranschen sedan 2008 och började mina år som mäklarassistent. Innan dess arbetade jag utomlands på TUI för deras guide-online center på olika destinationer. Trivs utmärkt som fastighetsmäklare och det är en underbar variation i detta yrke. Har en kandidatexamen inom turism med inriktning mot sociologi och ekonomi samt studerat fastighetsmäklarprogrammet.

Svenska Mäklarhuset är på framkant och vi kan erbjuda såväl säljare som köpare en trygg affär med en helhetslösning i form av fastighetsmäklare, bankkontakt och rätt marknadsföring och styling, allt efter kundens behov.

Tveka inte att höra av er!

BOSTÄDER TILL FÖRSÄLJNING

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.