Helsingborg

Mäklare Laröd

Laröd Laröd [email protected] Svenska Mäklarhuset
Laröd

Mäklare Laröd

Natursköna Laröd ligger cirka 6 km norr om Helsingborgs centrum. Laröd var länge en bondby och än idag finns det ett flertal hästgårdar inne i samhället. Bebyggelsen är genomgående låg och består till största delen av villor, radhus eller kedjehus och härstammar från 1950-talet och senare. I Laröd finns också nyare villabebyggelse öster om Larödsvägen som löper genom samhället. Mitt i byn finns närbutik, kiosk och bibliotek. Det finns även vårdcentral, idrottsplats och gym centralt beläget i byn. Två skolor F-9, Laröd Skola och Holstagårdsskolan samt en hel rad förskolor finns också. Omgivningarna bjuder på både skogar, åkrar, hästhagar och inte minst det berömda slottet Sofiero, med sin fantastiska parkanläggning och återkommande utställningar och konserter. Bussen tar dig in till Helsingborgs centrum på cirka 20 minuter och går fyra gånger i timmen under högtrafik.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Laröd? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Laröd för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Laröd nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.