Helsingborg

Mäklare Kattarp

Kattarp Kattarp [email protected] Svenska Mäklarhuset
Kattarp

Mäklare Kattarp

I Kattarp bor du i en lantlig, lugn och trivsam miljö i ett samhälle med anor från 900-talet och traditioner som jordbruksbygd. Det finns en stor trivselfaktor i samhället, där befolkningen känner gemenskap och trygghet. Samhället ligger vid järnvägen mellan Göteborg och Malmö och har täta tågförbindelser både norrut med Ängelholm och söderut med Helsingborg, Lund och Malmö. Kattarp har byggts ut med villor i flera omgångar. Kattarp är inbäddat i ett jordbrukslandskap som erbjuder många olika promenadstråk och cykelvägar, bland annat längs det nedlagda järnvägsspåret som leder ända till Mölle. I samhället finns nu förskola, skola och äldreboende. Den goda boendemiljön lockar många barnfamiljer och den unga befolkningen ger Kattarp dess karaktär. Barnfamiljer kan njuta av det aktiva föreningslivet, en F9 skola med integrerat fritidshem samt förskola i omedelbar närhet. Byn har även ett eget bibliotek och egen distriktssköterska. Närhet till E6:an. Helsingborg 15 km, Söderåsen 20 km, Ängelholm-Helsingborg Airport 20 km. På knappt 10 km avstånd finns även Hyllinge med sina stormarknader och Väla centrum, ett av Sveriges största köpcenter med mer än 100 butiker. Bussförbindelser med Skånetrafiken finns.

Övrigt

Letar du efter en mäklare i Kattarp? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar i Kattarp för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna i Kattarp nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.