Helsingborg

Mäklare Drottninghög

Drottninghög Drottninghög [email protected] Svenska Mäklarhuset
Drottninghög

Mäklare Drottninghög

Drottninghög är en stadsdel belägen i nordöstra Helsingborg. Bostadsområdet begränsas av Vasatorpsvägen i söder, Drottningshögsvägen i norr och öster och Regementsvägen i väster. Centralt placerat i söder ligger Drottninghögs centrum och utgörs av olika serviceverksamheter, butiker och skola. På promenadavstånd ligger också Ica Stormarknad, CityGross och Lidl. Bussförbindelserna till centrum och övriga stadsdelar fungerar mycket bra. Närheten till E6:an gör att man enkelt och snabbt kommer ut ur stan.

Övrigt

Letar du efter en mäklare på Drottninghög? Då är Svenska Mäklarhuset i Helsingborg/Höganäs/Bjuv rätt mäklarbyrå för dig. Vi är fastighetsmäklare som brinner för våra kunder i varje bostadsaffär. Vi har stenkoll på marknadspriser och bostadsrättsföreningarna i området. Dessutom känner vi till alla kommunikationer och nöjen som finns eller är i nära anslutning.

Vårt mål är att alltid ge ett proffsigt bemötande vid varje tillfälle. Våra mäklare är alltid på tå och ger det där lilla extra, vilket brukar resultera i mycket nöjda kunder. Ta gärna en titt på våra kommande försäljningar på Drottninghög för att inspireras till att hitta ditt drömboende. Oavsett om det är hus eller lägenhet du är ute efter tror vi att några av dem listade bostäderna på Drottninghög nedan faller dig i smaken. Läs gärna mer om våra andra bostadsområden och våra https://svenskamaklarhuset.se/kontor/helsingborg/">mäklare i Helsingborg/Höganäs/Bjuv.

Helsingborg

Mäklare Helsingborg

Låt oss se till att din bostadsaffär bär frukt - anlita våra mäklare i Helsingborg redan idag.

Ring 4642-610 25 20 E-post [email protected]

Grepgatan 44, 25448 Helsingborg

Fri värdering, ja tack!

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig.

Fri värdering

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.