Lägenhet till salu på Fredsgränd 17 i Lötsjöhöjden
Lötsjöhöjden

Fredsgränd 17

Dröm 2:a med uteplats och utsikt mot Lötsjön!

Till salu

Dröm 2:a med uteplats och utsikt mot Lötsjön!

Sundbybergs bästa uteplats!

Visa mer
Fredsgränd 17 Fredsgränd 17 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Utgångspris: 4 595 000 kr
 • Boarea: 64.5 kvm föreningens information
 • Antal rum: 2 rum
 • Våning: 0 av 6, hiss finns, från markplan. Går även ned till källaren.
 • Avgift: 3 910 kr Inkl Va, Värme, Kabel-TV och Bredband
 • Förening: Brf Lötsjöhöjden
 • Byggnadsår: 2008
 • Område: Lötsjöhöjden, Sundbyberg
Utgångspris

4 595 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Fredsgränd 17

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för visning!

Nu finns möjligheten att förvärva en dröm 2:a som kan göras om till en 3:a med Sundbybergs bästa uteplats på ca 24 kvm! Denna unika lägenhet ligger i ett ogenerat läge på en höjd vid lugn återvändsgata. Lägenheten karaktäriseras av radhuskänsla med en stor uteplats som nås från vardagsrummet. Perfekt för den lilla barnfamiljen eller djurägare. Uteplatsen har ett stort trädäck, gräsmatta och planteringar. Lägg därtill öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier, moderna materialval samt ett lugnt läge nära natur med ca 300 m till tunnelbana och att avgift inkluderar Kabel-TV och bredband!
Måste upplevas på plats och denna vill du inte missa!

 • Möjlig 3:a
 • Sundbybergs bästa uteplats
 • Uteplats med utsikt mot Lötsjön
 • Hög standard
 • Insynsskyddat läge
 • Sällan till salu
 • Belägen vid lugn återvändsgata
 • Ca 300 m till tunnelbana
 • Endast 1 person i kö till parkeringsplatserna
 • Kabel-TV & Bredband (1Gbit) ingår
 • Attraktivt läge i Sundbyberg

Uteplats

Sundbybergs bästa uteplats på ca 24 kvm i fritt läge. Unik utsikt mot Duvbos villområde och Lötsjön. Stort trädäck med plats för större soffgrupp, matplats och grill. Härlig gräsmatta för lek och svartvinbärs- och björnbärsbuske planterat idag, där möjligheten finns till mer planteringar om så önskas. Uteplatsen ligger belägen i slutet av en lugn återvändsgata!

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum i hörnläge med flertalet fönster i två väderstreck skapar ett fint flöde av ljus. Ansluter direkt till den stora uteplatsen på 24 kvm med utsikt mot Duvbos villaområde och Lötsjön. Lättmöblerade ytor i vardagsrummet med plats för en sällskapsdel samt en mindre matgrupp. Ekparkettgolv och ljusa ytskikt. Från vardagsrummet når du det stora sovrummet.

Kök

Modernt och stilfullt med matplats för 4-6 personer. Här matchas skåpsfronterna i en mycket fin kulör vid namn Accent Peach mot ett snyggt kakel i matchande och genomtänkt kulört. Gott om förvaring via flertalet över- och underskåp samt bra arbetsytor. Köket är utrustat med fullstor kyl & frys, induktionshäll, fläkt, ugn, diskho samt diskmaskin. Stort fönsterparti ger fint ljusinsläpp. Ekparkettgolv och målade väggar. Ett kök att trivas i!

Badrum

Stort och fullutrustat badrum med moderna materialval. Snyggt klinkergolv möter vitt kakel med en fondvägg i grå mosaik som fint bryter av. Badrummet har ett badkar som kan tas bort om man föredrar en duschhörna. Vidare utrustat med tvättmaskin och torktumlare, kommod, spegelskåp, wc samt golvvärme för ökad komfort. Ovanför tvättmaskinen och torktumlare finns en praktisk arbetsbänk för tvätthantering eller som skötbord. Ovan denna en smart förvaringslösning.

Sovrum

Stort och trivsamt sovrum som med enkelhet rymmer dubbelsäng samt övrig möblering. Ligger i helt insynsskyddat läge med utsikt mot grönska. Två garderober för förvaring. Svalt och härligt norrläge! På golvet återfinns ekparkettgolvet och väggarna är målade i sober grön ton och den fina pale creme som återfinns i övriga bostaden.

Entré/Hall

Välkomnande hall med gott om förvaring tack vare en stor garderobsvägg på vänster sida samt en mycket praktisk klädkammare till höger. Genomgående ekparkettgolv som vidare breder ut sig i hela lägenheten. Hallen är utrustad med säkerhetsdörr. Nymålade ytskikt och tak i hela lägenheten. Välkommen hem!

Exteriör

Uppe på Lötsjöhöjden bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till promenadstråk längs Lötsjön. Fredsgränd är en lugn återvändsgata utan genomfartstrafik. Trots sitt lugna läge har du endast ca 300 m till T-bana, mataffär och flertal restauranger bara runt knuten. Här har du också direkt närhet till simhall, ishall, fotbollsplaner samt en gemensam lekplats. Stabil förening där bredband, kabel-TV och ip-telefoni ingår i den låga avgiften. Det finns 25 st parkeringsplatser med elstolpe. Detta är en av de får föreningarna i Sundbyberg som har laddstolpar för elbilar. Föreningen har även installerat solceller och har gemensam mätning av el. Detta bidrar till lägre kostnader för bostadsrättsinnehavaren.

Bostadsinfo

ÖVRIGT
Entréerna är försedda med kodlås och postboxar är placerade på entréplan. Hållare för morgontidning finns vid lägenhetsdörren. Lägenheten har en Säkerhetsdörr.

KABEL-TV/BREDBAND OCH TELEFONI
Föreningen är ansluten till Sundbybergs stadsnät. Bredband (1GB), Kabel-TV och ip-telefoni ingår i avgiften!

PARKERING
Föreningen disponerar över 57 p-platser utanför husen. 25 av dessa har laddstolpe för elbil. Till platserna är det separat kö, för närvarande 2 personer i kö. (2023-06-14).
Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Gemensam grillplats samt lekplats finns i föreningen. I fastigheten finns även ett cykelförråd och ett barnvagnsförråd.

FÖRSÄKRING
Föreningen betalar ett bostadsrättstillägg i föreningens försäkring. Detta avser samtliga bostadsrätter.

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Med pendel tar du dig in till Stockholm City (Odenplan) på 4 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. För den hurtige nås även M.O.S genom en trevlig promenad förbi Råstasjön. Fjärrtågen tar dig smidigt till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Nilsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Sundbybergs bästa uteplats!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 910 kr, Inkl Va, Värme, Kabel-TV och Bredband
Antal rum
2 rum + Kök
Boarea
64.5 m² föreningens information
Våning
0 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,1353 %
Nettoskuldsättning
425 690 kr

Föreningen

Namn
Brf Lötsjöhöjden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
72 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf Lötsjöhöjden består av 72 st lägenheter, alla upplåtna med bostadsrätt. Föreningen äger marken och består av tre punkthus. Föreningen har god ekonomi och amorterat löpande på lånen.

Enligt föreningens stadgar debiteras köparen 2,5 % av basbeloppet i överlåtelseavgift samt 1 % av basbeloppet i pantsättningsavgift.

För mer info besök gärna föreningens hemsida:
http://www.hemsidan.com/lotsjohojden/

Föreningen höjde avgiften med 10 % from 2023-01-01
Ingen ytterligare avgiftsförändring beslutad 2023-06-14
FÖRENINGENS EKONOMI
Inga kommande avgiftsförändringar
Tv och Bredband
Föreningen har avtal med Sundbybergs stadsnät gällande internetanslutning och TV.
Avgift för detta är inkluderat i månadsavgiften.
Gemensamma utrymmen
Gemensam grillplats samt lekplats finns i föreningen.I fastigheten finns även ett cykelförråd och ett barnvagnsförråd.
Parkering
Föreningen disponerar över 57 p-platser utanför husen. Till platserna är det separat kö och kölistan sköts internt, för närvarande 2 personer i kö (2023-06-14). Bilparkeringsavtal är ett separat hyreskontrakt och överlåtes inte till ny medlem vid försäljning av bostadsrätt. Andrahandsuthyrning av p-platsen är inte tillåten. En p-plats kostar ca 500kr/mån. I dagsläget finns 25 st laddplatser. I övrigt råder boendeparkering.
Övrigt
Entréerna är försedda med kodlås och postboxar är placerade på entréplan. Hållare för morgontidning finns vid lägenhetsdörren.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Huset är byggt 2009 och inga stora renoveringar är planerade.
- Föreningen har under 2020 installerat solceller.
- Installation av laddstolpar för el-bilar 2019
- OVK genomfördes 2015

2023-06-14

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2008
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
F
Hiss
Ja, från markplan. Går även ned till källaren.

Ekonomi

Utgångspris
4 595 000 kr
KOMMUNALSKATT
31,588%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
3 800 kr/år
Försäkring
2 200 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Enligt schablon. Notera att driftkostnader är personliga och varierar.
Energideklaration
Utförd 2020-11-30
Energiklass
E
PRIMÄRENERGITAL
105 kWh per kvm och år

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Vardagsrum

Kök

Badrum

Sovrum

Entré/Hall

Exteriör

Bostadsinfo

Sundbyberg

Planlösning

Planritning

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning