Kommande försäljning lägenhet på Starrbäcksgatan 11B i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Starrbäcksgatan 11B

Modern 4:a på attraktiv adress!

Kommande

Modern 4:a på attraktiv adress!

Varmt välkomna till Starrbäcksgatan 11B! En toppfräsch lägenhet på eftertraktad adress med allt som kan tänkas nära tillhands!

Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och tre rymliga sovrum. Här har du ett stilrent kök med påkostade materialval och bra förvaring. Badrum med TM/TT samt gäst-wc. Härlig balkong som är hela 11 meter lång med utsikt mot lugn innergård i rakt söderläge! Genomgående parkettgolv och ljusa färgval. Helt enkelt ett hem som erbjuder den perfekta kombination av kvalité och komfort. Tack vare det centrala läget i Sundbyberg bor du med närhet till likaväl grönska som kommunikationer och service. Du har dessutom garage direkt under huset. Det är dags att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information samt bokning av privatvisning!

Visa mer
Starrbäcksgatan 11B Starrbäcksgatan 11B [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 83 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 4 rum
 • Våning: 3 av 4, hiss finns
 • Avgift: 4 647 kr
 • Förening: Brf Duvboet
 • Byggnadsår: 2017
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Starrbäcksgatan 11B

 • Definitionen av stor balkong!
 • Exklusiva materialval.
 • Öppen och social planlösning.
 • Bra förvaring.
 • Garage under huset!
 • Attraktiv adress.

Hall

Välkomnande halll med säkerhetsdörr. Parkettgolv och ljusa väggar. Direkt till höger från entrén möts man av den öppna planlösningen och alla fönsterpartier. Avhängningsmöjligheter och garderober direkt till vänster.

Vardagsrum

I vardagsrummet möts ni av stora fönster som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och rymlig känsla. Parkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås även bostadens riktiga pärla, balkongen!

Balkong

En helt fantastisk balkong, 11 meter lång i rakt söderläge! Balkongräcke i klarglas och plats för all tänkbar möblering med loungeparti, matplats och solstolar. Föreningen accepterar dessutom gasol & elgrill. Detta måste upplevas på plats!

Kök

Köket är stilrent och minimalistiskt inrett i ljusa toner med vita köksskåp från Vedum med trendsäkra handtag. Stänkskydd i vitt kakel samverkar perfekt med den ljusa bänkskivan i kvartskomposit. Högkvalitativa vitvaror såsom induktionshäll och varmluftsugn samt fullstor kyl & frys och integrerad diskmaskin från Electrolux.

Badrum

Även badrummet är inrett i minimalistisk stilren ton vilket ger en elegant känsla. Klinkergolvet är ett hexagonformat klinker från Höganäs. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, golvvärme, kommod för förvaring samt glasvägg och lyxig takdusch. Belysning via spotlights i tak. Gott om ytor och bra arbetsbänk.

WC

Helkaklade väggar i vitt och grått hexagonformat klinkergolv samt handfat med tillhörande kommod.

Sovrum 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Förvaring via garderob. Även detta sovrum är beläget mot innergården. Parkettgolv och ljusa väggar. Detta rum fungerar dessutom helt perfekt som kontor om så önskas.

Sovrum 2

Stort sovrum beläget mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng och extra förvaringsmöbler. Parkettgolv och vita väggar.

Sovrum 3

Bostadens tredje sovrum. Plats för dubbelsäng om så önskas. God förvaring via flera garderober. Parkettgolv och ljusa väggar.

Bostadsinfo

Brf Duvboet är en bostadsrättsförening som består av 104 lägenheter (bostadsrätt) två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser. Föreningen äger marken. Här bor man på central adress med endast två minuters promenad till ICA butik och Duvbo tunnelbanestation!

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Duvbo tunnelbana befinner sig ca 200 m. från bostaden och tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största Shopping Galleria Mall of Scandinavia. Båda galleriorna Mall of Scandinavia samt Bromma Blocks kan med all fördel även nås genom en trevlig promenad. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd och är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet. Även den mycket populära och prisvinnande Marabouparken nås på kort gångavstånd och erbjuder goda möjligheter till en trevlig dag i solen.

Visa mer

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olivier Hoho

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olivier Hoho

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkomna till Starrbäcksgatan 11B! En toppfräsch lägenhet på eftertraktad adress med allt som kan tänkas nära tillhands!

Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och tre rymliga sovrum. Här har du ett stilrent kök med påkostade materialval och bra förvaring. Badrum med TM/TT samt gäst-wc. Härlig balkong som är hela 11 meter lång med utsikt mot lugn innergård i rakt söderläge! Genomgående parkettgolv och ljusa färgval. Helt enkelt ett hem som erbjuder den perfekta kombination av kvalité och komfort. Tack vare det centrala läget i Sundbyberg bor du med närhet till likaväl grönska som kommunikationer och service. Du har dessutom garage direkt under huset. Det är dags att längta hem!

Kontakta ansvarig mäklare Olivier Hoho 076-000 11 18 för mer information samt bokning av privatvisning!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 647 kr
Antal rum
4 rum + Kök
Boarea
83 m² förvaltarens information
Våning
3 av 4, hiss finns
Andel i förening
1,05719 %

Föreningen

Namn
Brf Duvboet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
104 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Delat ägande accepteras, minsta ägarandel 10 %.
Överlåtelseavgift
1 837 kr
Pantsättningsavgift
788 kr
Allmänt om föreningen
Brf Duvboet stod klart år 2017 och består av 104 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt, varav 21 är etage/radhus, samt två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser. Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift är 3,5% av ett prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift är 1,5% av ett prisbasbelopp och betalas av pantsättaren per pant.

Delat ägandeskap accepteras med 10% som minsta ägarandel.

I dagsläget finns inga planer på avgiftsförändringar (2023-08-09)).
Information om månadsavgiften
Ingår i avgiften: värme, vatten, kollektivt bostadsrättstillägg
Tv och Bredband
Bredband (1000/1000 Mbps) och tv går via gruppanslutning från Bahnhof. Router och tv-box tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid flytt.
Gemensamma utrymmen
GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykel- och barnvagnsrum
- Sophantering
- Innergård
- Parkeringsgarage


FÖRRÅD
- Förråd till lägenheten nås i källaren.
Parkering
Totalt 43 st, samtliga utrustade med laddbox för elbil. Kö till parkeringsplatserna finns. Månadshyra 1500 kr för plats med aktiverad laddbox, alternativt 1400 kr om laddboxen ännu inte har aktiverats. Förbrukad el debiteras enskilt.
21 i kö för parkering
Bilpool: Tillgång till bilpool finns i huset.
FÖRSÄKRING
Fullvärdesförsäkrad genom Moderna Försäkringar, inkluderar bostadsrättstillägg.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har inga planer på renoveringar (2023-08-09)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,233%
Pantsatt
Nej

Allmänt om området

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 750 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Hall

Vardagsrum

Balkong

Kök

Badrum

WC

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 3

Bostadsinfo

Planlösning