Kommande försäljning lägenhet på Tomtebobarnens Gata 5 i Bromma / Annedal
Bromma / Annedal

Tomtebobarnens Gata 5

Radhuskänsla med stor uteplats, exceotionell takhöjd och närhet till all tänkbar service!

Kommande

Radhuskänsla med stor uteplats, exceotionell takhöjd och närhet till all tänkbar service!

Varmt välkommen till denna fina 3:a med stor uteplats i härligt solläge! Uteplatsen ramas in av grönskande buskar vilket bidrar till insynsskydd och känslan av att bo i sitt egna lilla radhus, med direkt närhet till Sundbybergs gedigna utbud av all tänkbar service. Fantastisk takhöjd om ca 3,3 m kombinerat med stora fönsterpartier skapar en härlig atmosfär. Bostaden är i genomgående fint skick och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter, väldisponerade rum och full maskinell utrustning i kök och badrum. Belägen i en utav Linabergs mest populära bostadsrättsföreningar som äger marken. Denna vill du inte missa!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
Tomtebobarnens Gata 5 Tomtebobarnens Gata 5 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

 • Boarea: 73 kvm förvaltarens information
 • Antal rum: 3 rum
 • Våning: 1 av 6, hiss finns
 • Avgift: 3 287 kr I månadsavgiften debiteras för lägenheten utöver avgiften för bostad (och kapital för vissa lägenheterna) värme, el, bredband och kabel-tv. Varmvatten samt elen betalas per månad enligt faktiska förbrukningen från IMD. Obligatoriskt tillägg 240 kr
 • Förening: Brf Linabergshöjden
 • Byggnadsår: 2015
 • Område: Bromma / Annedal, Stockholm

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Tomtebobarnens Gata 5

 • Radhuskänsla
 • Stor uteplats
 • Gavelläge
 • Nära skola, förskolor, parker & Sundbyberg C
 • Optimalt planerad för familjen
 • Härlig uteplats
 • Populär BRF som äger marken
 • Eftertraktat läge i Linaberg
 • Enastående takhöjd om ca 3,3 m

Uteplats

Härlig uteplats med gott om plats för utemöbler, grill, odlingslådor och krukväxter. Utepltasen ligger i ett lugnt läge mot den härliga innergården och bjuder in till att njuta av solens varma strålar under både eftermiddag och kväll. Gavelläget och de insynsskyddande buskarna skapar en eftertraktad radhuskänsla, på kort gångavstånd till Sundbyberg!

Kök

Trivsamt kök i modern färgsättning med vita skåpsluckor, mörk bänkskiva och svart kakel ovanför. Köksutrustningen består av fullstor kyl och frys, fläkt, induktionshäll, ugn, underlimmad diskho, integrerad fullstor diskmaskin samt integrerad mikro i bekväm arbetshöjd. Gott om förvaringsmöjligheter tack vare skåpförvaring från golv till tak samt bra arbetsytor. Plats finns för större matgrupp om 4-8 personer. Fint parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum

Stilrent och modernt badrum med golvvärme som andas lyx. Här matchas ett mörkgrått klinkergolv mot vitkaklade väggar. Badrumsinredningen består av dusch och badkar, vägghängd wc, handdukstork, handfat med kommod samt en spegel med belysning med avlastningsyta undertill. I badrummet finns även en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin-och torktumlare under en arbetsbänk som passar perfekt att vika tvätt på eller nyttja som skötbord. Ovanför maskinparken finns vägghängda förvaringsskåp.

Vardagsrum

Väldisponerat vardagsrum med vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Gott om plats för stor soffa, soffbord, tv-möbel och annat möblemang efter önskemål. Här finns även utgången till lägenhetens härliga uteplats. På golvet ligger samma fina parkett som i övriga bostaden och väggarna är målade i sober grå ton.

Sovrum 1

Generöst tilltaget sovrum med fint ljusinsläpp mot gården. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Bra förvaring ges via 5 garderober och plats finns för skrivbord om så önskas. Även här det fina parkettgolvet som återfinns i övriga bostaden och väggar målade i grått.

Sovrum 2

Väldisponerat sovrum med plats för säng, skrivbord samt annat möblemang efter önskemål. Här ges ett fint ljusinsläpp från stort fönster och förvaring återfinns i tre garderober. Samma parkettgolv och väggar målade i ljusgrå ton.

Entré/Hall

Väldisponerad hall med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring av skor intill entrén. Här finns också en skjutdörrsgarderob med spegelglas för klädförvaring samt en mycket praktisk klädkammare. Säkerhetsdörr. Välkommen hem!

Exteriör

Välkommen till Tomtebobarnens Gata 5 och Brf Brf Linabergshöjden. Välskött förening med god ekonomi. Läs mer under föreningsfliken.

Bostadsinfo

TV & BREDBAND
Föreningen har upphandlat ett gruppavtal med Telia (250 Mbit) för TV och bredband. I detta ingår:
- Kabel-TV (basutbud)
- Bredband (250 mbit)

FÖRRÅD
- Till alla lägenheter följer ett källarförråd.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd

PARKERING & GARAGE
- Föreningen äger 36 st garageplatser, 14 st parkeringsplatser utomhus och 3 st MC-platser.
- En garageplats kostar 1 149 kr/månad. Garageplatserna höjs årligen med 2%.
- En parkeringsplats utomhus kostar 1 000 kr/månad.
- En MC-plats kostar 500 kr/månad.
- Det är idag 17 st i kö till en garageplats (kontrollerat 2022-11-11).
- Det är även kö till en utomhusplats.
- Det går även att stå i kö för andrahandsuthyrning av parkeringsplats hos grannföreningen.

Boendeparkering (Ri) finns i området och kostar 300 kr/månad.
I Linabergsområdet finns även möjlighet att ansöka om boendeparkeringstillstånd vilket ger möjlighet att parkera t.ex. längsmed Bällstaågatan.

BRA ATT VETA
- Varmvatten och el betalas schablonmässigt för att per kvartal justeras till den faktiska förbrukningen.

- Bostadsrättstilläggsförsäkring är tecknat av föreningen och ingår för samtliga lägenheter.

Närområde

Populära Annedal ligger på gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Här är det nära till Marabouparken och Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen och Vasastan. Gångavstånd till Sundbybergs stadskärna med alla sina caféer, restauranger och butiker.

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Sundbyberg tunnelbana tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man med lätthet till Solna Business Park, Solna C och Nordens största shopping galleria Mall of Scandinavia. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd om ca 150 m. Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Nilsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Varmt välkommen till denna fina 3:a med stor uteplats i härligt solläge! Uteplatsen ramas in av grönskande buskar vilket bidrar till insynsskydd och känslan av att bo i sitt egna lilla radhus, med direkt närhet till Sundbybergs gedigna utbud av all tänkbar service. Fantastisk takhöjd om ca 3,3 m kombinerat med stora fönsterpartier skapar en härlig atmosfär. Bostaden är i genomgående fint skick och erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter, väldisponerade rum och full maskinell utrustning i kök och badrum. Belägen i en utav Linabergs mest populära bostadsrättsföreningar som äger marken. Denna vill du inte missa!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
3 287 kr, I månadsavgiften debiteras för lägenheten utöver avgiften för bostad (och kapital för vissa lägenheterna) värme, el, bredband och kabel-tv. Varmvatten samt elen betalas per månad enligt faktiska förbrukningen från IMD. Obligatoriskt tillägg 240 kr
Antal rum
3 rum + kök
Boarea
73 m² förvaltarens information
Våning
1 av 6, hiss finns
Andel i förening
1,32924 %
Andel av årsavgift
1,26214 %
Nettoskuldsättning
756 933 kr, Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Föreningen

Namn
Brf Linabergshöjden
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
71 lägenheter
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja, föreningen äger marken.
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Föreningen tillåter delat ägande med en minsta ägarandel om 10 %.
Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Allmänt om föreningen
Brf Linabergshöjden är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014 och består av 71 lägenheter. Föreningen äger marken och husen är uppförda av Skanska.
Information om månadsavgiften
- Avgiften kommer att höjas med 15% fr.o.m 2024-01-01 (kontrollerat 2023-10-27).
Tv och Bredband
Föreningen har upphandlat ett gruppavtal med Telia (250 Mbit) för TV och bredband. I detta ingår:
- Kabel-TV (TV-paket lagom)
- Bredband (250 mbit)
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen:
- Barnvagnsförråd
- Cykelförråd
Parkering
Garage-och parkeringsplatser:
- Föreningen äger 36 st garageplatser, 14 st parkeringsplatser utomhus och 3 st MC-platser.
- En garageplats kostar 1 171 kr/månad. Garageplatserna höjs årligen med 2%.
- En parkeringsplats utomhus kostar 1 000 kr/månad.
- En MC-plats kostar 500 kr/månad.
- Alla platser är utrustade med laddboxar som vid användning mäts individuellt och faktureras tillsammans med hushållsel.
- Det är idag 20 st i kö till en garageplats (kontrollerat 2023-10-27).
- Det är idag 10 personer i kö till parkeringsplats utomhus (kontrollerat 2023-10-27).
- Det är idag ingen kö till MC-plats (kontrollerat 2023-10-27).
- Det går även att stå i kö för andrahandsuthyrning av parkeringsplats hos grannföreningen.

Boendeparkering (Ri) finns i området och kostar 300 kr/månad.
- Ansökan om boendeparkeringstillstånd görs via Stockholms stads hemsida.
- I Linabergsområdet finns även möjlighet att ansöka om boendeparkeringstillstånd vilket ger möjlighet att parkera t.ex. längsmed Bällstaågatan.
FÖRSÄKRING
- Bostadsrättstilläggsförsäkring är tecknat av föreningen och ingår för samtliga lägenheter.
Övrigt
- Varmvatten och el betalas månadsvis enligt den faktiska förbrukningen.
- Om bostad i föreningen har en inglasad balkong ska separat avtal skrivas under mellan nya medlemmar och styrelsen.
- Till alla lägenheter följer ett källarförråd.
- Besök gärna föreningens hemsida: https://www.linabergshojden.se/.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Genomförda renoveringar-och underhållsarbeten:
2020: Föreningen har installerat brytskydd på entrédörrar och källardörrar
2021: Stamspolning
2023: OVK

Kommande renoveringar-och underhållsarbeten:
- Då fastigheterna är nybyggda från 2015 finns inget större underhåll planerat (kontrollerat 2023-10-27).

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
BYGGNADSÅR
2015
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
FTX
Hiss
Ja

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
29,885%
Pantsatt
Ja

DRIFT

El
4 000 kr/år
Försäkring
2 000 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
6 000 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
3 personer
Kommentar
Enligt schablon. Notera att driftkostnader är personliga och varierar.
Energideklaration
Utförd 2018-03-21
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
94 kWh per kvm och år

Allmänt om området

Annedal är en modern stadsdel i Bromma som ligger invid Stockholmsgränsen till Sundbyberg. Annedal innefattar över 2 500 bostäder totalt. Första inflyttningarna skedde under 2011 och stadsdelen innefattar nu bl.a. skola, förskolor, matbutiker, restauranger, blomsterhandel, bageri, närbutiker med postombud, skönhetssalonger, gym och aktivitetsplatser för både juniorer och seniorer. Vid Mariehällstorget finns busshållplatsen som trafikeras av linje 113, 112 och Flygbussarna till Arlanda. År 2023 planeras även en tvärbanehållplats att öppna mellan Solvalla och Annedal vilket kommer göra kommunikationsvägarna enklare för boende och besökare av området.

Annedalsparken ligger i hjärtat av området och blir en samlingsplats för områdets barn då det finns lekplats, fotbollsplan, skogspartiområde och skridskobana under vintermånaderna. Lönnebergaparken ligger invid Dartanjangs gata och stoltserar med stora gräsytor, lekplats och en hundrastgård för de fyrbenta.

Som boende i Annedal har man mycket kort gångavstånd till Bromma Blocks som ligger invid Bromma flygplats. Stormarknaden har ett generöst utbud av allt man kan tänkas behöva; Ica Maxi, Coop, apotek, Systembolaget, restauranger och galleriashopping.

För den som vill känna på stadspulsen ligger Sundbyberg endast en kilometer bort. Där finns pubar, mysiga restauranger, caféer, Systembolag och ett stort serviceutbud. I Sundbybergs centrum finns även utmärkta kommunikationsmedel (tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss och flygbussar).

Sammanfattningsvis välkomnas du till en helt ny, modern stadsdel innehållandes allt som behövs för en bekväm vardag. Närhet till Sundbybergs puls, men till Brommas lägre skattesats. Hjärtligt välkommen att trivas!

Kommunikation

Från Annedal tar ni er enkelt med busslinje 113 in till Sundbyberg eller vidare mot Solna. Det går även att ta buss 113 i andra riktningen mot Islandstorget för att åka vidare med tunnelbanans gröna linje. 112:an går till Alvik där det finns fler bussar, tvärbana och tunnelbana.

För tillfället genomförs byggnationen av en kommande tvärbanehållplats som kommer att vara belägen mellan Annedal och Solvalla. Via linjen går det bra att resa ut mot Kista eller in mot flygplatsen och Bromma Blocks.

Närservice

Vid Mariehällstorget finns en välsorterad ICA-affär med paketutlämning och runt om i området ligger flera närbutiker (Direkten, Metalivs, Italgotti och Annedal närlivs). Det finns gott om restauranger, allt ifrån vår egen storfavorit MGL Sushi (som enligt oss har Stockholms bästa sushi), till Brödernas hamburgerrestaurang och Miss Goa som serverar indisk mat. Under både vardag och helg besöks området av Foodtrucks vid Mariehällstorget (där ni bl.a. kan njuta av serveringar av Churros, fräscha maträtter från Urban Deli eller Kolgrillsbilen). I området finns även en blomsterbutik, skönhets-och massagesalonger, solarium och bageriet Jannis.

Parkering

Områdesparkering på gatorna i området sker till taxa 5 (vilket kostar 5 kr/timme).
- Betalning sker varje vardag utom vardag före sön– och helgdag mellan klockan 07.00 och 19.00.
- Övriga tider är gatuparkeringen gratis.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Uteplats

Kök

Badrum

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Entré/Hall

Exteriör

Bostadsinfo

Närområde

Sundbyberg

Planlösning

Planritning